Veckobrev Citykyrkan v18

Hej älskade församling,
 
Här kommer veckans info-mail:
 
Gudstjänst
Nu på söndag möts vi till gudstjänst kl.10:30 och fortsätter vårt predikotema utifrån Jesaja bok. På söndag predikar jag och kommer beröra texter där Jesaja talar om en gestalt som kallas för Herrens tjänare. Söndagsäventyret har samling för barnen, vi kommer fira nattvard tillsammans och avslutar sedan med fortsatt gemenskap runt fikaborden.
 
Inför gudstjänsten samlas vi i bön från kl.10.10 på kontoret. Denna bönesamling är öppen för alla, och du är varmt välkommen att delta i bönen för gudstjänsten och för vår församling.
 
Varmt välkommen!
 
Internationell bönemöte 17 maj
Fredag 17 maj kl. 13.00-14.00 (svensk tid) bjuder EFK in till ett digitalt internationellt bönemöte, som en del i satsningen EFK BER. Syskon från EFKs partnerkyrkor kommer att delta i bönen. Tillsammans får vi be för världen, Sverige, EFK och våra partner.
Länk till mötet finns på www.efk.se/pray2024
 
Kväll av hopp 17 maj
Fredag 17 maj kl.18:30 inbjuder vi in till en stilla förbönskväll med öppen kyrka. Vi lever i en tid som på olika sätt präglas av stor oro och känslor av hopplöshet. Vi märker av det i vår värld, i vårt samhälle och i våra egna liv. I denna tid behöver vi lyfta fram det hopp vi har i Gud, och bjuda in andra att få smaka detta hopp som är hållbart och som kan bära oss genom livets alla omständigheter. Denna kväll vill vi på olika sätt betona och vila i hoppet.
 
Under kvällen finns möjlighet att få samtal/förbön, uttrycka sin oro och be för situationer och platser i vår värld, vända sig till Gud med hjälp av olika bönestationer, eller bara vila en stund till stilla musik. Samlingen utformas så att man kan droppa in och droppa ut.
 
Varför inte bjuda med en granne, klasskamrat eller vän? Eller gå ut på stan och bjud med någon du möter?
 
Ekumenisk pingstgudstjänst 19 maj
På pingstdagen kl.11:00 firar vi traditionsenlig ekumenisk gudstjänst vid Nya Slottet i Bjärka-Säby.
Mer info kommer senare.
 
Med önskan om Guds frid,
 
Lotta Karlsson
076-031 54 40
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.