Dina pengar gör det möjligt...

Citykyrkans arbete och verksamhet drivs helt på ideell basis och våra kostnader finansieras via gåvor. Vill du vara med och stödja vårt arbete så kan du göra det genom något av alternativen nedan.

Kollekt

I samband med våra samlingar brukar vi ta upp en kollekt och och om man önskar kan man då ge en kontant gåva till församlingens arbete.

izettle

Kort

Vill du använda kontokort så går det bra att använda kyrkans "Izettle" fråga mötesvärden så hjälper de er.

Bank

Församlingen har ett bankkonto på Danske bank kontonummer: 1312-14-05152 som kan användas för enstaka belopp eller varför inte en månadsöverföring

PG

Plusgiro

Ett smidigt sätt är att använda kyrkans Plusgiro 79 23 62-6. Om du vill att pengarna skall användas för något särskilt ändamål går det bra att ange det.

Bank

Mer tips

Vi är en del av Evangeliska Frikyrkan och på deras hemsidan finns mer information om vårt gemensamma arbete och hur du kan stödja det.

Ge för livet

Syftet är att samla in pengar bland den svenska allmänheten till förmån för socialt arbete i andra länder. Biståndsprojekten finns i Afrika, Asien, Europa och Sydamerika.

PG