Kontakt under sommaren i Citykyrkan

Så är ser det ut med jour och pastorer i tjänst under semestertiden:

Vecka 27 har Lars Mattsson jour, 0734-182918

Vecka 28 har Peter Geraldo jour, 0724-590722

Vecka 29 har Eva Larsson jour, 0725-597456

Vecka 30 & 32 är pastor Josefin Samuelsson i tjänst, 0739-779328

Vecka 31 är pastor Mattias Eveborn i tjänst, 0707-464975

/Mattias Eveborn

Veckobrev Citykyrkan v 26 2018

Torsdag 28:e juni

På söndag möts vi till gudstjänst i Citykyrkan. Jag kommer att predika om den smala vägen ur Matt 7. Jag blir alltid lika fascinerad när verserna öppnar sig och jag får en glimt av alla den rikedom som kan rymmas i ett par verser. Hoppas att det skall bli givande för er alla lär vi tar del av dessa ord från Jesus på söndag.

Tre söndagar i juli är det stugmöten i stället för vanliga gudstjänster. Vi möts i olika hem på samma tid som vanligt för bön, samtal och kaffe. 22/7 har vi inte fått någon värd för stugmöte. Skulle någon vara intresserad uppdaterar vi hemsidan med aktuell information. Annars hänvisar vi till andra kyrkor denna söndag.

Veckobrev Citykyrkan v 23 2018

Torsdag 14:e juni

Idag får ni längst ner texten till programbladet för juli-september som är på väg till tryckeriet. Programbladet bör vara tryckt till på söndag.

När jag ser på helheten tycker jag att vi har många goda saker på gång. Om vi tar vara på dessa tillfällen att gå djupare i gemenskap, lära känna Anden djupare och ta med nyfikna till kurser och konserter i vår kyrka kan mycket spännande hända.

Missa inte söndagens missionsmöte med familjen Åberg kl 18.00. Det blir någon typ av knyt-middag med Åbergs kl 17.00. Anmäl dig till Miriam Fast (0708-776593) senast på fredag.

Veckobrev Citykyrkan v 22 2018

Fredag 8:e juni

Nu på söndag 10/3 har vi ”hemfika” istället för kyrkkaffe efter gudstjänsten. Alla intresserade kan i samband med gudstjänsten anmäla sig för att gästa någons hem. Vill man hellre ta emot gäster går det bra att höra av sig till Ing-Marie Ahlberg. Under gudstjänsten kommer jag att fortsätta att predika över de tio budorden. Söndagsäventyret har sommaruppehåll, men det kommer att finnas en låda med lite sommarpyssel som barnen kan ta del av, de mindre under föräldrars överinseende.

Veckobrev Citykyrkan v 41 2017

Fredag den 12 oktober 2017

Jag har just kommit in från en fantastisk, solig skogspromenad i ett fyrverkeri av färger. En av dessa dagar som bekräftar att det är ”lättare” att tro på Gud än att låta bli. Sköna upplevelser föder tacksamhet. Tacksamhet föder tillbedjan.

På söndag gästas vi av Samuel Furingsten och ytterligare några musiker. Samuel är pastor i Johanneskyrkan och undervisar i musik på Liljeholmens Folkhögskola. Han kommer undervisa om tillbedjan och musiken som ett uttryck för tillbedjan.