Hemgrupper

En av de viktigaste delarna i vår församling är hemgrupperna. Alla medlemmar är med i en hemgrupp. Där får man möjlighet till nära gemenskap med andra som delar tron.

Hemgruppernas samlingar innehåller några grundstenar, att dela gemenskap med fika, läsa Bibeln och prata om det kristna livet och att be, för och med varandra

Hemgruppen handlar mycket om att dela livet med varandra, både i med- och motgång. Det är en otrolig styrka att ha människor omkring sig som man kan dela de innersta tankarna och funderingarna med. Det är också väldigt skönt att få be tillsammans. Bönen binder samman oss på ett sätt som inte går att beskriva. När vi tillsammans kommer inför vår Gud och tackar honom och ber för olika saker, får vi en gemenskap som inte går att få på något annat sätt. Den gör oss till bröder och systrar i Herren.

Vill du vara med i en hemgrupp är du hjärtligt välkommen. Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så kontaktar vi dig för att leda dig till en hemgrupp.