Veckobrev Citykyrkan v40

Hej kära församling,

Hoppas det står väl till med er! Själv blev det mestadels soffläge för min del i veckan på grund av förkylning, men jag skickar ändå ut ett kort veckomail:

Gudstjänst
På söndag möts vi till gudstjänst kl.10:30 och fortsätter med vårt predikotema "Odla goda vanor". På söndag predikar Mirjam Fast utifrån rubriken "Kan vila vara ett sätt att missionera?". Söndagsäventyret har samling och efter gudstjänsten fortsätter vi gemenskapen med kyrkfika!
Det går bra att delta i gudstjänsten via zoom.

Inför gudstjänsten samlas vi i bön från kl.10:10 på kontoret. Denna bönesamling är öppen för alla, och du är varmt välkommen att delta i bönen för gudstjänsten och för vår församling.

Längtar du efter fördjupning?
Med start den 27 oktober bjuder Johanneskyrkan in till sex samtalskvällar byggt på förinspelade föreläsningar av Roland Spjuth kring hans bok Om Gud och allt annat. Och vi kan haka på!

Materialet är lättillgängligt och passar för den som vandrat en stund på vägen och vill gräva djupare i livet med Gud, men även för den som t.ex precis gått en Alphakurs. Det blir fina tillfällen för fördjupande samtal och nyupptäckter!

Datum: 27 oktober, 17 november, 1 december, 12 januari, 26 januari samt 9 februari.
Tid: kl.18:30 - 20:30, och kvällen är uppbyggd av 2x30 minuter föreläsning följt av 60 minuter gruppsamtal och fika.
Avgift: 150kr (inkl. fika).

Anmälan till kursen görs senast den 21 oktober via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCdfp-WnWzoWS99E_01tF-3qlKzjVSRqBSOqMKbcKVwh_-yg/viewform

På Bildas hemsida finns lite mer info om kursen: https://www.bilda.nu/material-och-metoder/bibelskola-nara-forsamling
Samt en trailer:
https://youtu.be/kmth8rhq3GI

Med önskan om Guds frid,

Lotta Karlsson
076-031 54 40
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.