Veckobrev Citykyrkan v12

Hej kära församling,

Först en liten uppdatering från utskicket i början av veckan med anledning av krisen i Ukraina. Formuläret där man kunde skriva upp sig på att erbjuda boende för ukrainska flyktingar har nu pausats. EFK har nu fått in tillräckligt för att erbjuda boende till alla som kommer med de planerade första tre bussarna. De återkommer med mer information kring när och om det är aktuellt att öppna upp listan igen.

Gudstjänst
Nu på söndag möts vi till gudstjänst kl.10.30. Jag predikar om att "Ge förlåtelse vidare". Söndagsäventyret har samling, och efter gudstjänsten blir det kyrkfika. Välkomna!

Kom ihåg att stanna hemma om du har symptom som kan vara covid-19. Det går utmärkt att delta i gudstjänsten via zoom.

Församlingsmöte 27 mars
Efter gudstjänsten på söndag fortsätter vi med församlingsmöte i anslutning till gudstjänsten uppe vid fikaborden. Vi kommer bland annat samtala om hur vi som församling kanske kan hjälpa till i den rådande flyktingsituationen genom att ta emot ukrainare i delar av våra lokaler.

Uppmaning att stänga dörr till kyrksalen
Jag vill skicka med en uppmaning till oss alla att stänga/låsa dörren till kyrksalen när vi går upp till fika efter gudstjänsten. Det händer att människor dyker in från gatan när ytterdörren står öppen, vilket i sig är fint, men som kan innebära en frestelse att bära med sig oövervakade värdesaker som syns väl. Så låt oss hjälpa varandra att komma ihåg att stänga igen dörren till kyrksalen när vi går till fikat på övervåningen.

Tonårsbibelskolan 25 juli-3 aug
Nu har anmälan till Tonårsbibelskolan Liljeholmen på Östgötagården öppnat! Via denna länk kan man se en film med vittnesbörd från förra sommarens deltagare som ni kan sprida till era tonåringar: https://youtu.be/MRbdsI8-hZE

"På Tonårsbibelskolan vill vi att ungdomarna ska landa i sin tro, och tidigt få möjlighet att ta den på allvar. Vi vill att de ska få växa i sin tro och att de på ett vardagsnära sätt ska få verktyg för att leva med Jesus varje stund."

Mer info och anmälan hittar du på https://www.tonarsbibelskolan.se/liljeholmen!

Festivalen Noomi 6-8 maj
Noomi är en kristen festival med konserter, gudstjänster, kulturscen, teo talks och massa annat spännande och härligt! En helg att möta Gud och nya människor. Festivalen arrangeras på Liljeholmens bibelskola. Festivalen är för den som är född 2007 och tidigare.

Läs mer på: https://efk.se/festivalen-noomi

Läger på Östgötagården
Under våren och sommaren planeras följande läger på Östgötagården:
- Påsklovsläger 9-11 april (för åk 1-6)
- Barnkörläger 3-5 juni (för åk 1-6)
- Tonårsbibelskolan 25 juli-3 aug (för födda 2008-2003)
- Sommarläger 4-7 aug (för de som slutat åk 1-6)

Vi i familjerådet skulle vilja veta om det finns intresse av att åka på något av lägren? Är era barn intresserade? Är du intresserad av att åka som ledare?

Maila intresse till Lotta.

Med önskan om Guds frid,

Lotta Karlsson