Veckobrev Citykyrkan v10

Hej kära församling,

I en tid då vi matas med nyheter och rykten om krig som lätt skapar oro, vill jag skicka med Jesu ord från Johannesevangeliet 14:27:
"Frid lämnar jag åt er. Min frid ger jag er. Jag ger er inte det som världen ger. Låt inte era hjärtan oroas och tappa inte modet." Jesus som lovat att vara med oss alla dagar till tidens slut, vill ge oss sin frid mitt i oroliga omständigheter. Vi får sätta vårt hopp och kasta alla våra bekymmer på honom som har omsorg om oss.

Missionärsbesök 12 mars
Nu på lördag får vi besök av Ferro Mehmedovic som kommer dela ifrån deras arbete i Spanien och hålla ett seminarium om mission. Tiden är satt till kl. 10:30-12:00. Vi börjar med fika kl.10:00. Välkomna!

Gudstjänst
Nu på söndag möts vi till gudstjänst kl.10.30. Mattias Eveborn predikar på temat "Tomas Bekännaren". Söndagsäventyret har samling. Under gudstjänsten kommer vi även ha parentation för Solveig Hjertström. Efter gudstjänsten blir det kyrkfika. Välkomna!

Kom ihåg att stanna hemma om du har symptom som kan vara covid-19. Det går utmärkt att delta i gudstjänsten via zoom.

Församlingsmöte 27 mars
Söndagen den 27 mars kommer vi ha församlingsmöte i anslutning till gudstjänsten.

Info om kyrkans fasta telefon
Jag vill även meddela att Citykyrkans fasta telefon med tillhörande nummer kommer tas bort inom kort. Vi i församlingsledningen beslutade att ta bort den och dra in kostnaden för den fasta telefonen eftersom den används ytterst ytterst sällan. Mitt arbetsnummer blir istället kyrkans offentliga telefonnummer om man vill nå oss som församling telefonvägen.

Läger på Östgötagården
Under våren och sommaren planeras följande läger på Östgötagården:
- Påsklovsläger 9-11 april (för åk 1-6)
- Barnkörläger 3-5 juni (för åk 1-6)
- Tonårsbibelskolan 25 juli-3 aug (för födda 2008-2003)
- Sommarläger 4-7 aug (för de som slutat åk 1-6)

Vi i familjerådet skulle vilja veta om det finns intresse av att åka på något av lägren? Är era barn intresserade? Är du intresserad av att åka som ledare?

Maila intresse till Lotta.

Med önskan om Guds frid,

Lotta Karlsson