Veckobrev Citykyrkan v8

Hej kära församling,

Jag tror att de flesta utav er har hört nyheten om den ryska invasionen i Ukraina som inleddes under torsdagsmorgonen. Låt oss komma ihåg att vända oss till Fredsfursten och be för situationen och den fortsatta utvecklingen. Kyrie Eleison - Kristus förbarma dig!

Påskfastan
Nästa onsdag, den 2 mars, är det askonsdagen. Då inleds traditionellt påskfastan, som pågår fram till just påsk. Det är en inbjudan ansa våra liv för att ge mer utrymme för Guds livgivande ord att slå rot och växa till i oss. Så fundera gärna om det finns något du kan skala bort (ex skärmtid, sötsaker), och något du kan lägga till (ex bön, bibelläsningsplan) för att ge mer utrymme för Guds verk i ditt liv under veckorna fram till påsk.

Gudstjänst
Nu på söndag möts vi till gudstjänst kl.10.30. Jag predikar med rubriken "Ge stafettpinnen vidare". Under gudstjänsten kommer vi även ha parentation för Per-Olof Jacobsson. Söndagsäventyret har samling, och efter gudstjänsten blir det kyrkfika. Välkomna!

Kom ihåg att stanna hemma om du har symptom som kan vara covid-19. Det går utmärkt att delta i gudstjänsten via zoom.

Barnledarkonferens "Jesus till Barnen"
Den 26 mars anordnas en barnledarkonferens i Pingstkyrkan Cupolen i Linköping. Dagen vänder sig till dig som arbetar med, möter eller har ett engagemang för barn och familjer. Dagen innehåller både gemensamma pass och valbara seminarier. Stort tips!

Läs mer och anmäl dig senast 7 mars på:

Läger på Östgötagården
Under våren och sommaren planeras följande läger på Östgötagården:
- Påsklovsläger 9-11 april (för åk 1-6)
- Barnkörläger 3-5 juni (för åk 1-6)
- Tonårsbibelskolan 25 juli-3 aug (för födda 2008-2003)
- Sommarläger 4-7 aug (för de som slutat åk 1-6)

Vi i familjerådet skulle vilja veta om det finns intresse av att åka på något av lägren? Är era barn intresserade? Är du intresserad av att åka som ledare?

Maila intresse till Lotta.

Missionärsbesök 12 mars
Lördagen den 12 mars får vi besök av Ferro Mehmedovic som kommer dela ifrån deras arbete i Spanien och hålla ett seminarium om mission. Tiden är satt till kl. 10:30-12:00, beroende på smittläget och restriktioner börjar vi med drop-in fika kl.10:00. Mer info om dagen kommer längre fram, men notera gärna detta datum i era kalendrar!

Med önskan om Guds välsignelse,

Lotta Karlsson