Veckobrev Citykyrkan v7

Hej kära församling,

Vi är nu inne i mitten av februari. Tiden tickar på och redan nästa vecka är det sportlov. Idag vill jag skicka med en låttext av Erik Tilling, "Du har räddat mig". Oavsett hur du mår och var du befinner dig i denna säsong, så ser Gud dig och vill möta dig med sin kärlek där du är. Ni finns alla i mina förböner.

"Du har räddat mig
Alltid funnits här
Vid min sida var dag
Av Din blick är jag sedd

Fastän livet gör ont
Vill jag lita på Dig
Tro att Du hör min bön
Att Din blick är på mig

Genom allt är jag Din
Du finns här hos mig
Jag är helt i Din hand
Du som ville mitt liv
Alltid finns Du här
Jag får vila i Dig

Lova Herren min själ
Full av ömhet och nåd
Du som gav mig mitt namn
Ja, Din blick rör vid mig"

Barnledarkonferens "Jesus till Barnen"
Den 26 mars anordnas en barnledarkonferens i Pingstkyrkan Cupolen i Linköping. Dagen vänder sig till dig som arbetar med, möter eller har ett engagemang för barn och familjer. Dagen innehåller både gemensamma pass och valbara seminarier. Stort tips!

Läs mer och anmäl dig senast 7 mars på:

Läger på Östgötagården
Under våren och sommaren planeras följande läger på Östgötagården:
- Påsklovsläger 9-11 april (för åk 1-6)
- Barnkörläger 3-5 juni (för åk 1-6)
- Tonårsbibelskolan 25 juli-3 aug (för födda 2008-2003)
- Sommarläger 4-7 aug (för de som slutat åk 1-6)

Vi i familjerådet skulle vilja veta om det finns intresse av att åka på något av lägren? Är era barn intresserade? Är du intresserad av att åka som ledare?

Maila intresse till Lotta.

Missionärsbesök 12 mars
Lördagen den 12 mars får vi besök av Ferro Mehmedovic som kommer dela ifrån deras arbete i Spanien och hålla ett seminarium om mission. Tiden är satt till kl. 10:30-12:00, beroende på smittläget och restriktioner börjar vi med drop-in fika kl.10:00. Mer info om dagen kommer längre fram, men notera gärna detta datum i era kalendrar!

Gudstjänst
Nu på söndag möts vi till gudstjänst kl.10.30. Jag predikar och fortsätter på vårt predikotema "Ge det vidare!" genom att tala om givande. Vi kommer även fira nattvard. Efter gudstjänsten blir det kyrkfika. Välkomna!

Stannar hemma om du har symptom som kan vara covid-19. Det går utmärkt att delta i gudstjänsten via zoom.

Med önskan om Guds välsignelse,

Lotta Karlsson