Veckobrev Citykyrkan v6

Hej kära församling,

Jag börjar veckobrevet med en rättelse från förra veckan.🙂 Missade att få med att Lars Mattsson sitter kvar som kassör i församlingsledningen. Efter inval och omval efter årsmötet består alltså församlingsledningen av följande personer:
- Ing-Marie Ahlberg (Ordförande)
- Lotta Karlsson (Vice ordförande)
- Sofia Trapp (Sekreterare)
- Lars Mattsson (Kassör)
- Mirjam Fast
- Joel Samuelsson
- Peter Johansson

Barnledarkonferens "Jesus till Barnen"
Den 26 mars anordnas en barnledarkonferens i Pingstkyrkan Cupolen i Linköping. Dagen vänder sig till dig som arbetar med, möter eller har ett engagemang för barn och familjer. Dagen innehåller både gemensamma pass och valbara seminarier. Stort tips!

Läs mer och anmäl dig senast 7 mars på:

Läger på Östgötagården
Under våren och sommaren planeras följande läger på Östgötagården:

• Påsklovsläger 9-11 april (för åk 1-6)
  • Barnkörläger 3-5 juni (för åk 1-6)
  • Tonårsbibelskolan 25 juli-3 aug (för födda 2008-2003)
  • Sommarläger 4-7 aug (för de som slutat åk 1-6)

Vi i familjerådet skulle vilja veta om det finns intresse av att åka på något av lägren? Är era barn intresserade? Är du intresserad av att åka som ledare?

Missionärsbesök 12 mars
Lördagen den 12 mars planerar Ferro Mehmedovic att komma till oss i Citykyrkan, för att dela ifrån deras arbete i Spanien och hålla ett seminarium om mission. Tiden är satt till kl. 10:30-12:00, beroende på smittläget och restriktioner börjar vi med drop-in fika kl.10:00. Mer info om dagen kommer längre fram, men notera gärna detta datum i era kalendrar!

Och för er som missade gudstjänsten förra söndagen, så kommer här en kort uppdatering från missionsarbetet i Spanien:

Gudstjänst
I veckan lyftes de flesta restriktionerna, vilken för oss innebär att vi kan fira gudstjänst mer som vanligt igen! Så nu på söndag möts vi till gudstjänst kl.10.30, utan krav på anvisade sittplatser och med kyrkkaffe efter gudstjänsten! Universitetspastor Mattias Sennehed predikar med temat "Kärleksfullt närvarande, att vara med Gud i vardagen". Söndagsäventyret har samling, och barnen är välkomna att delta i den gemensamma gudstjänsten i kyrksalen innan de går upp till sina samlingar.

Fortsatt gäller att man stannar hemma om man har symptom som kan vara covid-19. Det går utmärkt att delta i gudstjänsten via zoom.

Med önskan om Guds välsignelse,

Lotta