Veckobrev Citykyrkan v5

Hej kära församling,

I söndags firade vi församlingens årsmöte. Samlingen hölls främst över zoom, och totalt deltog 41 personer.

Under årsmötet avtackades Mirjam Fast som anställd i församlingen. Hon blir kvar i församlingen och fortsätter som församlingsledare, men återgår nu till arbetet som barnmorska på förlossningen. Från församlingsledningen avtackades även Andreas Öhlin för sin roll som ordförande i församlingen, och Peter Geraldo som de senaste åren gjort en stor insats i förvaltningsrådet. Återigen, stort tack för era insatser!

Efter inval och omval består nu församlingsledningen av följande personer: Ing-Marie Ahlberg (Ordförande), Lotta Karlsson (Vice ordförande), Sofia Trapp (Sekreterare), Mirjam Fast, Joel Samuelsson och Peter Johansson.

Årsmötets protokoll läggs så småningom ut på hemsidan.

Nu går vi in i ett nytt år som församling, där vi tar sikte på Citykyrkans vision som sammanfattas i orden:

• Vårda - Vi vill ta hand om varandra i församlingen och bilda en stark och kärleksfull gemenskap
  • Vinna - Vi vill vinna andra människor till tro på Jesus Kristus.
  • Växa - Vi vill att församlingen skall växa både till antal och mognad

Då gick Jesus fram till dem och talade till dem: "Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar: döp dem i Faderns och Sonens och den heliga Andens namn och lär dem att hålla alla de bud jag har gett er. Och jag är med er alla dagar till tidens slut." Matt 28:18-20

Barnledarkonferens "Jesus till Barnen"
Den 26 mars anordnas en barnledarkonferens i Pingstkyrkan Cupolen i Linköping. Dagen vänder sig till dig som arbetar med, möter eller har ett engagemang för barn och familjer. Dagen innehåller både gemensamma pass och valbara seminarier. Stort tips!

Läs mer och anmäl dig senast 7 mars på:

Padel
Nu på söndag den 6 feb finns återigen möjligheten att spela padel! Kl. 15.00-16.30, Sportscenter på Gumpekullavägen 3. Alla är välkomna och det är gratis att haka på! Anmäl dig senast lördag kväll till Scott på 0708-610621.

Gudstjänst
Nu på söndag firar vi återigen gudstjänst kl. 10:30. Vi inleder ett nytt predikotema "Ge det vidare!", och jag predikar med rubriken "Ge som gåva det ni fått som gåva". På söndag har även CityCross samling i anslutning till gudstjänsten, ca 11:45 till ca 13:00. Välkomna!

Idag presenterade regeringen förslaget att häva de flesta restriktioner från och med 9 februari, vilket är glädjande nyheter! Nu på söndag gäller dock fortsatt restriktioner och vi håller i följande anpassningar:

• Vi använder inte vaccinpass.
  • Vi glesar ut i kyrksalen, hänvisar till en anvisad sittplats och tänker på att hålla avstånd mellan sällskap.
  • Barn som inte kan hålla sig till en anvisad sittplats hänvisas till övervåningen under föräldraansvar. Vi försöker se till så att det är möjligt att följa gudstjänsten på storbildsskärmen i fikavåningen.
  • Inget kyrkfika efter gudstjänsten.

Kom ihåg att stanna hemma vid symptom!

Med önskan om Guds välsignelse,

Lotta Karlsson