Veckobrev Citykyrkan v4

Hej kära församling,

Nu på söndag är det årsmöte! Vi samlas för att fatta beslut inför året som ligger framför och för att fira Guds trofasthet under året som gått, samt för att glädja oss över att vi tillsammans får vara församling.

Vi inleder med en kortare gudstjänst kl.10:30 innan vi går in på själva årsmötet. För att så många som möjligt ska kunna vara med kommer mötet hållas över zoom. Församlingsledningen och andra funktionärer kommer dock finnas på plats i kyrkan. Om man har svårt att delta i mötet över zoom, finns därför möjlighet att komma till kyrkan och vara med på plats. Observera att gudstjänsten också hålls digitalt. Söndagsäventyret kommer ha samling över zoom nu på söndag.

Förbered gärna något gott tilltugg där hemma för extra feststämning!

I separat mail kommer diverse dokument inför årsmötet.

Programblad feb-april
Bifogat finner du församlingens programblad för februari-april: Programblad_feb-april.pdf

Allt gott,

Lotta Karlsson