Veckobrev Citykyrkan v2

Hej kära församling,

Här kommer veckans brev med info om vad som händer framöver:

Mathjälpen
I slutet av månaden drar mathjälpen igång igen. Än så länge är ju mathjälpen ganska ung så varje termin utvärderar vi och gör förändringar. Det kommer bli en hel del förändringar just denna terminen för att underlätta det administrativa så mycket som möjligt för styrgruppen, mer information om detta kommer komma framöver. Vi är i stort behov av matvaror och pengar eftersom vi tömde ut nästan hela förrådet av varor vid utdelningen av julmatkasse. Nästan hundra hushåll fick vi hjälpa till en drägligare jul, det är något att tacka Gud för! Det finns också stort behov av fler volontärer för att kunna fortsätta vår verksamhet. Var kan du bidra med? Stort tack för din insatts under förra terminen! Glöm inte att fortsätta be, det kan vi alla göra! /Mirjam

Söndagsäventyret
Nu på söndag drar söndagsäventyret igång! På grund av smittläget går barnen direkt upp till sina samlingar och är inte med i gudstjänsten i kyrksalen. Åtgärder kommer även genomföras för att försöka minska trängseln för barnen. Barnen kommer fortfarande bjudas på frukt, men med noggrann hantering kring det. Du som förälder hämtar ditt barn senast kl.11.30 då söndagsäventyrets samlingar slutar.

Gudstjänst
Nu på söndag firar vi gudstjänst kl.10.30. Jag predikar på temat "Ta ut riktningen". Kom ihåg att stanna hemma vid symptom, och att det går utmärkt att följa gudstjänsten via zoom och fira gudstjänst tillsammans hemifrån! Skickar även med en påminnelse om hur vi anpassat oss efter restriktionerna för att göra det vi kan för att minska smittspridningen:

  • Vi kommer inte att använda oss utav vaccinpass.
  • Vi glesar ut i kyrksalen och tänker på att hålla avstånd mellan sällskap.
  • Barn som inte kan hålla sig till en anvisad sittplats hänvisas till övervåningen under föräldraansvar. Vi försöker se till så att det är möjligt att följa gudstjänsten på storbildsskärmen i fikavåningen.
  • Vi pausar kyrkfikat efter gudstjänster tillsvidare.

Notera även att restriktionerna kan komma att förändras.

Ekumeniska böneveckan för kristen enhet 18-21 jan 2022
Lunchbön 12.00 - 12.20 i Frälsningsarméns lokaler på Ågatan 23. Utifrån smittspridningen och restriktionerna kommer det finnas markerade platser med tillbörligt avstånd i lokalen.

Årsmöte 30 jan
Skickar även med en påminnelse om att den 30 januari har vi årsmöte i Citykyrkan. Mer info kommer.

 

Jag önskar er Guds frid och ber för er,  

"Därför vill jag falla på knä för Fadern, efter vilken allt vad fader heter i himlen och på jorden har sitt namn. Måtte han i sin härlighets rikedom ge kraft och styrka åt er inre människa genom sin ande, så att Kristus genom tron kan bo i era hjärtan med kärlek. Stå fasta och var stadigt rotade i honom, så att ni tillsammans med alla de heliga förmår fatta bredden och längden och höjden och djupet och lära känna Kristi kärlek som är väldigare än all kunskap, tills hela Guds fullhet uppfyller er. Han som verkar i oss med sin kraft och förmår göra långt mer än vi kan begära eller tänka, hans är härligheten genom kyrkan och genom Kristus Jesus, i alla släktled i evigheters evighet, amen." Ef 3:14-21

 

Lotta Karlsson
076-031 54 40
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.