Veckobrev Citykyrkan v50

Hej kära församling,

Hoppas det står väl till med er i dessa förkylningstider! Själv kurerar jag mig från en förkylning, men mår hyfsat bra idag.

Här kommer årets sista veckobrev:

Hälsning från Mathjälpens julutdelning
"I tisdags delade vi ut julmatkassar. Trycket när vi öppnade var stort och när vi låste dörrarna igen hade vi delat ut knappt dubbla kassar till nästan hundra familjer. Jag känner stor tacksamhet för alla som har engagerat sig och hjälpt till med gåvor, förbön och praktiskt som volontärer! Tillsammans har vi gjort julen lite lättare för Linköpings mest utsatta. Nu tar vi uppehåll över helgerna och startar på nytt igen nästa år. Det kommer se lite annorlunda ut eftersom vi inte kommer ha någon anställd som jobbar med Mathjälpen. Var gärna med och fortsätt be för mathjälpens framtid.

I kapprummet finns det fortfarande en hel del kläder kvar. Vill du ta hand om något? Ta dig en titt på söndag och plocka med dig. Resten skänker vi vidare framöver. "/Mirjam

Julgudstjänst
Nu på söndag är det julgudstjänst kl.10.30, vilket även är den sista gudstjänsten för det här året. Jag predikar på temat "Gud med oss". Efter gudstjänsten har CityCross sin julavslutning. Välkomna!

Nästa gudstjänst blir den 9 januari 2022. Då kommer vi inleda det nya året med en traditionsenlig missionsgudstjänst.

God jul!
Så vill jag avslutningsvis tacka för den här terminen. Tack till alla er som på olika sätt har bidragit med era böner, tillgångar, kunskap, engagemang, kärlek osv till vår församlingsgemenskap och vårt gemensamma uppdrag. Vilken förmån och välsignelse att få vara församling tillsammans med er! Personligen är jag glad och tacksam över att jag fick komma till just er i Citykyrkan, och jag ser fram emot vad Gud har i beredskap för oss nästa år. Nu ber jag att ni alla ska få en god jul, utan förkylningar eller dylikt, och en välsignad start på det nya året!

PS. Både jag och Mirjam tar ut semester och ledighet över jul och är tillbaka i början av januari.

Med önskan om Guds välsignelse,

Lotta Karlsson