Veckobrev Citykyrkan v48

Hej kära församling,

Vi är nu inne i advent. En tid där vi myser med tända ljus och glögg, men som även för många kan vara en extra stressig tid med mycket som ska fixas och hinnas med innan jul. Ordet advent betyder ankomst. Jag ber att vi den här advent, mitt i allt annat som händer, även skulle få ta emot mer av den gåva Jesus erbjuder och vill komma med in i våra liv. Så bjud in Jesus i din vardag, Han vill komma till dig med sin frid där du befinner dig.

"Frid lämnar jag kvar åt er, min frid ger jag er. Jag ger er inte det som världen ger. Känn ingen oro och tappa inte modet." Joh 14:27

Mathjälpens julinsamling
Mathjälpen planerar för att även i år dela ut en julkasse. Ta tillfället i akt att vara med! I Mathjälpens infoblad hittar du mer info: Julkasse_2021.pdf
OBS! Lämna in din gåva senast 5 december, så hinner ansvariga förbereda kassarna inför utdelningen den 14 december.

Angående införda smittskyddsåtgärder 1 dec
I veckan införde regeringen åtgärder för att begränsa den ökande smittan av covid i samhället. Smittskyddsåtgärderna riktar sig mot offentliga tillställningar och allmänna sammankomster som samlar fler än 100 deltagare. Eftersom vi inte samlar fler än 100 på våra gudstjänster kommer vi i dagsläget inte sätta in några särskilda smittskyddsåtgärder för när vi samlas. Men vi uppmanar alla att tänka på att undvika trängsel när vi möts och att tvätta/sprita händerna! Och som vanligt, stanna hemma vid symptom. Låt oss be att smittökningen vänder igen!

Gudstjänst
Välkommen att fira gudstjänst på söndag kl.10.30! Lars Hermansson, sjukhuspastor, kommer predika. Vi firar även nattvard tillsammans. Söndagsäventyret har samling. Välkomna!

Julfest för alla 12 december
Nästa söndag, den 12 december, planerar vi att ha en julfest tillsammans med grötlunch. Boka gärna in det!

Med önskan om Guds välsignelse,
Lotta Karlsson