Veckobrev Citykyrkan v47

Hej kära församling,

Tänk att det redan är första advent på söndag! Personligen tycker jag att november bara har flugit förbi, men ser fram emot att få börja tända adventsljusen. Bifogat finner du programblad för advent med en betraktelse och förslag på bibelläsningsplan för december. Nu på söndag samlas vi för att fira adventsgudstjänst kl.10.30. Jag predikar och pyssel finns för barnen. Efter gudstjänsten har CityCross samling. Välkomna!

pdfProgramblad advent 2021

"Ty ett barn har fötts, en son är oss given.
Väldet är lagt på hans axlar, och detta är hans namn:
Allvis härskare, Gudomlig hjälte, Evig fader, Fredsfurste.
Väldet skall bli stort, fredens välsignelser utan gräns för Davids tron och hans rike.
Det skall befästas och hållas vid makt med rätt och rättfärdighet nu och för evigt.
Herren Sebaots lidelse skall göra detta."
Jes 9:6-7

Innefotbollsspel för alla åldrar
Nu på lördag den 27 november kl. 10.00 finns möjlighet för alla åldrar att samlas för innefotbollsspel! Joel har bokat en idrottshall (hall 1) på Korpen Collegium i Mjärdevi. Adress: Teknikringen 7. Hallen är bokat mellan kl. 10-12, men vi avrundar troligtvis senast 11.30. Om porten är låst, ring Joel på 073-6504987 för att bli insläppt! Vill man inte spela fotboll kan man komma ändå och heja på. Välkomna!

Invigning av julkrubban på Stora torget
Söndagen den 1:a advent kommer julkrubban på Stora torget invigas kl.13:30. Gospelkören Agape sjunger adventssånger.

Återkoppling församlingsmöte 21 nov
I söndags hade vi församlingsmöte. Där togs bland annat beslut om att förlänga Mirjams tjänst till minst 31 januari och max till 31 maj. Dessutom presenterades ett första utkast till förslag på budget för nästa år och vi samtalade om vision och mål. Den vision vi utgår ifrån är den som är antagen i församlingsordningen och som sammanfattas med orden: Vårda - Vinna - Växa. Läs gärna mer om visionen i bifogad församlingsordning eller på hemsidan. pdfFörsamlingsordning utg 3

Utifrån visionen har församlingsledningen tagit fram fyra mål inför 2022:

• Förbön i funktion i gudstjänsten
  • Alla som vill ska ha en tillhörighet i en hemgrupp
  • Öka missionsåtagandet till 85 000 kr och anta ytterligare en missionärsfamilj
  • Skapa mötesplatser där relationer kan formas över generationsgränserna

Har du några kommentarer eller förslag på de föreslagna målen, tveka inte att kontakta någon i församlingsledningen innan årsmötet. Årsmötet planeras att hållas den 30 januari 2021. Protokoll från församlingsmötet kommer så småningom läggas ut på församlingens interna sida på hemsidan.

Med önskan om Guds välsignelse,
Lotta Karlsson