Veckobrev Citykyrkan v44

Hej kära församling,

Tiden tickar på och vi är nu inne i november månad. I veckan har skolorna höstlov, och jag anar att flera utav er har tagit ut extra ledighet i veckan. Hoppas att ni får njuta av gemenskap och höstens sista färger!

Till helgen är det Allhelgonahelgen. Vi ses som vanligt till gudstjänst kl.10.30. Jag predikar och vi kommer även fira nattvard tillsammans. Söndagsäventyret har samling, och från och med nu på söndag är barnen med i början av gudstjänsten innan de går upp och kör sina egna samlingar. Välkomna!

Övrig info:

Kyrkan har städats efter renoveringarna!
I måndags har Botryggs städfirma städat entréhallen, kapprummet, kyrksalen, trapphuset, köket samt festlokalen på övervåningen (inklusive dammsugning av ljudisolering).

Församlingsmöte 21 november
Efter gudstjänsten den 21 november samlas vi till församlingsmöte där vi bland annat kommer samtala om församlingens vision.

Hemgrupper

Utöver gudstjänster arbetar vi i Citykyrkan bland annat med hemgrupper. Hemgrupper är en fantastiskt möjlighet att regelbundet dela livet och tron lite djupare med några få, något som är svårare att göra i en gudstjänst då vi alla ses. Detta med hemgrupper är något vi i församlingsledningen nu vill ta ett omtag kring och arbeta vidare med framöver. Inledningsvis vill vi därför höra om det finns några i församlingen som inte relaterar till en hemgrupp och som skulle vilja vara med i en.

Har du ingen hemgrupp, men är intresserad? Eller känner du någon du vill tipsa om att komma med i en hemgrupp?
Kontakta Lotta och meddela intresse! Gärna innan den 11 november.

Med önskan om Guds välsignelse,
Lotta Karlsson