Veckobrev Citykyrkan v43

Hej kära församling,

Förra veckan blev det inget veckobrev eftersom jag låg hemma sjuk. Men nu är jag helt klart på bättringsvägen, och skickar ett tidigare veckobrev den här veckan istället!

Hälsning från våra missionärer
Här kommer en kort video på fem minuter med uppdateringar från Ferro och Anna-Maria Mehmedovic, de missionärer vi är med och stöttar i Spanien.

Länk till videon:

Var gärna med och be för deras viktiga och spännande arbete mot människohandel och MC mission i Valencia!

Arbetsdag på Östgötagården onsdag 3 november
Örjan Holmberg finns på plats som arbetsledare. Vi bjuder på fika och lunch. /EFK-Östgötamissionen

Hemgrupper
Utöver gudstjänster arbetar vi i Citykyrkan bland annat med hemgrupper. Hemgrupper är en fantastiskt möjlighet att regelbundet dela livet och tron lite djupare med några få, något som är svårare att göra i en gudstjänst då vi alla ses. Detta med hemgrupper är något vi i församlingsledningen nu vill ta ett omtag kring och arbeta vidare med framöver. Inledningsvis vill vi därför höra om det finns några i församlingen som inte relaterar till en hemgrupp och som skulle vilja vara med i en.

Har du ingen hemgrupp, men är intresserad? Eller känner du någon du vill tipsa om att komma med i en hemgrupp?
Kontakta Lotta och meddela intresse! Gärna innan den 11 november.

Gudstjänst - speciellt till dig som är tonåring
Nu på söndag möts vi igen till gudstjänst kl. 10.30. Gudstjänsten är speciellt riktad till tonåringarna, men alla är välkomna och har något att hämta! Mirjam Fast predikar på temat "Hur vet jag att jag är kristen?". Vi kommer även fira nattvard tillsammans, och den här gången kommer Amigos baka nattvardsbrödet. Pyssel finns förberett för Kompisar & Polare. Efter gudstjänsten har CityCross samling. Välkomna!

Med önskan om Guds välsignelse,
Lotta Karlsson