Veckobrev Citykyrkan v38

Hej kära församling,

Här kommer ett kort veckobrev med lite tips och information om vad som händer framöver:

 

Frukost med föredrag: Att kärleksboosta relationen

Johanneskyrkan bjuder in till frukost med föredrag av Micke Gunnardo lördagen den 2 oktober kl. 09.00-11.00. Micke kommer att tala utifrån rubriken "Att kärleksboosta relationen". Hemligheten bakom ett äktenskap/parrelation som präglas av kärlek, glädje och harmoni även mellan helger och ledigheter är goda vanor i vardagen. Micke är 54 år, fyrabarnsfar och socialpedagog med erfarenhet från barnpsykiatrin, föräldrarådgivning, arbete som skolkurator och nu föreläsare och parterapeut i Relationsfirman. 

Detta är en förmiddag som riktar sig till alla som lever i parrelation - oavsett ålder.

Pris: 150kr (inkl frukost)

Anmäl dig genom att följa länken här.

 

CityCross

CityCross börjar igen söndagen den 3:e oktober. Vi kommer under terminen ses varannan vecka (ojämn) på söndagarna direkt efter gudstjänsten istället för på torsdagskvällarna som tidigare. Våra träffar kommer var kopplade till gudstjänsten så det är bra om ungdomarna är med även på den. Vi beräknar att samlingarna kommer avslutas ca kl 13.00. Vi kommer även ha ett par tillfällen då vi ses på helt andra tider men detta kommer vi återkomma med information om i god tid innan.

 

Avskedsgudstjänst

Nu på söndag möts vi till gudstjänst kl. 10.30. Josephine Samuelsson predikar, och i samband med gudstjänsten kommer vi även avtacka Josephine för hennes tid som anställd i församlingen. På söndag har även söndagsäventyret samling. Välkomna!

 

Med önskan om Guds välsignelse, 

Lotta Karlsson

076-031 54 40