Veckobrev Citykyrkan v37

Hej kära församling!

Först vill jag säga stort TACK för ert välkomnande av mig i söndags! Det känns som en stor förmån att ha fått komma till just Citykyrkans gemenskap, och jag ser fram emot att få lära känna er och vara församling tillsammans med er. Det ska bli spännande att tillsammans med ledarskapet söka Guds vägar framåt för församlingen, och med den nåd Gud ger tjäna som er pastor och föreståndare.

Och så kommer lite information om vad som händer i församlingen framöver:

CityCross

CityCross börjar igen söndagen den 3:e oktober. Vi kommer under terminen ses varannan vecka (ojämn) på söndagarna direkt efter gudstjänsten istället för på torsdagskvällarna som tidigare. Våra träffar kommer var kopplade till gudstjänsten så det är bra om ungdomarna är med även på den. Vi beräknar att samlingarna kommer avslutas ca kl 13.00. Vi kommer även ha ett par tillfällen då vi ses på helt andra tider men detta kommer vi återkomma med information om i god tid innan.

Mathjälpen

Mathjälpen behöver fler volontärer. Det handlar inte bara om att dela ut kassar utan det finns saker som kan göras vid andra tidpunkter. Dessutom har vi flyttat fram utdelningstiden till 17.30 vilket gör att det kanske kan vara lättare att hinna komma ifrån jobbet och vara med. Är du intresserad men kanske osäker på vad du kan bidra med? Hör av dig till Mirjam Fast.

Mathjälpen behöver även varor. Vill du skänka? Köp extra när du handlar och ställ ner det i kyrkan, eller swisha pengar till citykyrkan och märk betalningen med "mathjälpen".

Söndagsäventyret

Söndagsäventyret har dragit igång! På grund av ledarkapaciteten kommer det vara varannan söndag denna terminen (jämn vecka). Samlingarna börjar kl 10.30 och slutar 11.30 och det är föräldrarna som ansvarar för sina barn fram till barnsamlingen startar och efter det att samlingen är slut. De söndagar då det är inte är samling kommer det finnas pyssel framlagt som barnen kan pyssla med under föräldraansvar.

Avskedsgudstjänst

Om drygt en vecka, söndagen den 26/9 har vi avskedsgudstjänst för Josephine Samuelsson. Efter gudstjänsten tänkte vi äta lunch i församlingsvåningen tillsammans med Josephine och hennes familj. För att vi ska veta hur mycket mat vi ska beställa så behöver ni anmäla er. Senast den 22/9 behöver vi veta om ni vill äta lunch och ifall ni önskar specialkost eller har allergier. Anmälan gör ni till Mirjam Fast.

Och nu på söndag möts vi till gudstjänst kl.10.30, jag predikar. 

Med önskan om Guds välsignelse, 

Lotta Karlsson

076-031 54 40