Veckobrev Citykyrkan v37 2021

Förra veckan hann jag inte skriva något veckobrev, så nu kommer det ett lite tidigare denna veckan istället. Framöver kommer det vara vår föreståndare som skriver de flesta veckobreven.

veckobrev37 12I söndags välkomnade vi med stor glädje vår nya föreståndare Lotta Karlsson och hörde henne predika för första gången! Efteråt åt vi lunch tillsammans.

Om två veckor, den 26/9 har vi avskedsgudstjänst för Josephine Samuelsson. Efter gudstjänsten tänkte vi äta lunch i församlingsvåningen tillsammans med Josephine och hennes familj. För att vi ska veta hur mycket mat vi ska beställa så behöver ni anmäla er. Senast den 22/9 behöver vi veta om ni vill äta lunch och ifall ni önskar specialkost eller har allergier. Anmälan gör ni till mig.

Mathjälpen är i full fart igen! Behoven är extra stora efter ett långt sommaruppehåll. Skänk gärna varor och ställ ner i kyrkan. Det är stor efterfrågan på blöjor stl 3, 4 och 5. Du kan även skänka pengar via swish. Vill du testa på att vara volontär? Hör av dig till mig, vi behöver bli fler!

På söndag kl 10.30 firar vi gudstjänst i kyrkan och Lotta Karlsson predikar. Välkomna!

Guds frid åt er alla!

Mirjam Fast