Veckobrev v35

Rapporterna från församlingshelgen är alltigenom positiva och det är gott att höra att ni hade en trevlig helg trots regnigt väder! Fyra ungdomar och två pastorer trotsade regnet och kylan så på söndagen hade vi dop! Alva Larsson och Beatrice, Signe och Simon Geraldo var det som döptes.

Nu på söndag möts vi för gudstjänst kl. 10.30 på plats i citykyrkan. Anders Ekstedt predikar och vi firar nattvard.

Söndag den 12:e september drar Söndagsäventyret igång igen! Men redan nu på söndag den 5:e finns det pyssel för barnen som Elisabeth Ulin fixar. Den här hösten kommer vi ha Söndagsäventyr med ledare varannan vecka, och pyssel under föräldraansvar varannan vecka. Mer info kommer i gudstjänsten på söndag.

Viktiga datum framöver:

Den 12 september har vi välkomstgudstjänst för Lotta Karlsson med efterföljande lunch och gemenskap.

Den 26 september har vi avskedsgudstjänst för Josephine Samuelsson även då med efterföljande lunch och gemenskap. Josephine själv predikar.

Guds frid till er alla!

Mirjam Fast