Veckobrev Citykyrkan v34 2021

I helgen är det församlingshelg! Förutom gemenskapen har vi också glädjen att få döpa fyra av våra ungdomar. För den som vill och orkar finns möjligheten att vara med på dopgudstjänsten på söndagen även om man inte är med på församlingshelgen. Gudstjänsten börjar kl. 10.30 på söndagen. Välkommen!

Tyvärr är vi fortfarande i en pandemi med de försiktighetsåtgärder som gäller. Jag har blivit rejält förkyld och kommer tyvärr inte kunna vara med under helgen. Jag hoppas att ni får det trevligt!

Mathjälpen har ni varit igång ett par veckor och behoven är stora efter en lång sommar utan matkasse. Var med och skänk varor eller pengar, det behövs! Vill du hjälpa till på något annat sätt så hör av er till mig på mail eller mobil. Snart kommer mathjälpen även ha en egen hemsida. Per-Anders jobbar för fullt på det.

Starten av CityCross dröjer lite till, men håll utkik i veckobrevet så kommer mer info framöver. Tonåringarna kommer få info i vår Chat.

Nästa vecka flyttar vår nya föreståndare Lotta Karlsson hit och veckan därpå kommer hon vara i tjänst i församlingen. Hon kommer vara med på församlingshelgen. Vi får alla hjälpas åt att be att flytten ska gå bra och att hon ska trivas hos oss.

Frid!

Mirjam Fast