Veckobrev v. 32

Jag hoppas att ni alla fått har en skön och vilsam sommar. Några av er har kanske en bit kvar av semestern medans andra precis börjat jobba igen. Jag började jobba i kyrkan denna veckan.

Förra veckan  avslutades tonårsbibelskolan på Östgötagården och barnlägret ägde rum under helgen därefter. Jag hade förmånen att få vara med som ledare på det förstnämnda. Vi hade också två ungdomar med på lägret och de verkade ha det riktigt roligt. Det var en fantastik upplevelse att få se hur Gud verkar i unga människor liv och hur de utvecklades under de 10 dagar de var på lägret. Tack alla ni som bett! Gud var verkligen närvarande! Stort tack också till er som ställde upp som ledare och möjliggjorde lägret för barnen under helgen.

På söndag firar vi gudstjänst på plats i kyrkan. Tyvärr har vi inte möjlighet att sända gudstjänsten digitalt denna gången. Jag kommer predika om himlen. Kan ni inte komma eller vill ni förbereda er och komma i stämning så rekommenderar jag er att lyssna på "I can only imagine" på Spotify, klicka i så fall bara på länken https://open.spotify.com/track/72bFOa21mrQp187Eghp7gp?si=f5527e4816704701

Nästa söndag har vi ingen predikant utan kör med ett lite annorlunda upplägg. Läs gärna Nehemja bok i Bibeln och se om texten talar något speciellt till dig. Möjligheten finns att dela detta med alla andra under gudstjänsten nästa vecka.

Nästa vecka drar vi igång mathjälpen efter sommaruppehållet. Vill du hjälpa till så finns det möjlighet att skänka matvaror och pengar eller att delta som volontär. Hör av dig till mig om du vill hjälpa till. Tillsammans kan vi vara "Ett hopp som tar kropp" för Linköpings utsatta.

Snart är det dags för församlingshelg, den 28-29/8 på Östgötagården. Vår nya föreståndare Lotta Karlsson kommer vara med så vi kan få möjligheten att lära känna henne och hon oss. I år ska det bli extra kul att ses tycker jag! För er som anmält er så kommer mer information framöver via mail. Har du glömt bort att anmäla dig? Gör det i så fall innan denna veckan är slut, till mig via mail eller sms.

Frid och Guds välsignelse!

Mirjam Fast

070-877 65 93