Veckobrev Citykyrkan v25 2021

I förra veckan träffades jag, Eleonore och Annelie en sista gång som anställda i Citykyrkan. Det var med stor glädje vi såg tillbaka på vårt år som anställda i Citykyrkan.

Medan jag blir kvar som anställd även i höst så går Eleonore vidare till en ny anställning i Pingst på Bjärka Säby och Annelie möter nya arbetsuppgifter på sitt jobb på Conexi. Vi önskar dem lycka till och Guds välsignelse!

Stort tack för visat förtroende under året som ligger bakom och för att jag får möjligheten att fortsätta jobba i församlingen tillsammans med Lotta en termin till!

Under denna veckan kan vi följa det inspelade materialet från Torp-turnén. Vi har ingen gudstjänst på söndag utan hänvisar till Torpsändningarna istället liksom vi alltid brukar vid midsommar.

Nästa vecka börjar min semester och efter den är jag på tonårsläger 1,5 vecka.

Under veckorna 26-31 kommer ni kunna mötas för stugmöten. Programmet kan ni se i bifogat pdfProgramblad. Vid stramare restriktioner pga. pandemin kommer det ev. finnas chans att delta i stugmöten via Zoom. Ring gärna värden för veckans stugmöte för att höra efter vad som gäller.

Det är församlingsledningen som har jour under dessa veckor (vem framgår också i bifogat dokument) och det är de som tar ställning till restriktionerna och förmedlar dem till stugmötesvärdarna.

Den 28-29 augusti möts vi tills församlingshelg på Östgötagården. Vår plan är att vi ska kunna ses som vanligt och sova över men det är förstås pandemiläget som avgör så mer info kommer när vi närmar oss. Anmälan till församlingshelgen sker via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 8/8. Huruvida ni vill sova över eller inte behöver ni dock inte ha tagit ställning till då ni anmäler er.

Jag önskar er alla en skön, vilsam och välsignad sommar!

Mirjam Fast