Veckobrev Citykyrkan v24 2021

Den här veckan gör jag och Mirjam Fast vår sista jobbvecka innan semestern. Mirjam kommer tillbaka i höst och jag avslutar mitt vikariat.

I söndags blev det äntligen klart att Lotta Karlsson blir ny pastor och föreståndare för Citykyrkan. Hon är i trettioårsåldern med erfarenhet från utlandsvistelse i Sydamerika och har den senaste tiden arbetat med EFKs Step Out program samt varit anställd i Hallsberg som vikarierande pastor på deltid.

Jag tror det kommer bli jättebra och hoppas att Lotta kommer bli lika väl omhändertagen som jag har varit under mitt år som vikarie. Att få vara en del av er digitala gemenskap har fått betyda mycket för mig under detta märkliga år. Tack för gemenskapen och förtroendet! Jag blir kvar i Linköping och kommer börja arbeta som Pingstkyrkans pastor på Nya Slottet Bjärka-Säby.

Nästa veckobrev kommer innehålla ett programblad för juli och augusti, här är programmet för juni:

Söndag 20 juni kl 10:30 Gudstjänst

Den som är symptomfri och kan hålla avstånd är välkommen att vara med på plats i kyrksalen, man behöver inte anmäla sig. Det går även bra att vara med via Zoom. Eleonore Gustafsson kommer predika om pingstens judiska bakgrund (tyvärr finns den senaste predikan inte tillgänglig att lyssna till i efterhand, vi hoppas på bättre lycka denna gång).

Meeting ID: 837 0484 0016

Passcode: 228417

Söndag 27 juni kl 10:30 Sommarandakt med dop – anmälan krävs senast 22/6!

Denna söndag kommer en av våra ungdomar döpa sig, dopgudstjänsten sker i kyrksalen med plats för 35 personer, först till kvarn gäller, släkten och vänner har redan anmält sig, så anmäl dig om du har möjlighet att vara med så att dopet blir en församlingshögtid. Anmälan sker till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 22/6. Avanmäl dig om du får symptom.

Digital Torpkonferens 21-27 juni

I år sker Torpkonferensen på Youtube och i poddformat, det blir gudstjänster, seminarier samt barn- och tonårssamlingar. För den som vill göra en bilutflykt så håller café Sion öppet delar av sommaren. Mer information hittar du här:

Allt gott och glad sommar! /Eleonore Gustafsson, vikarierande pastor och föreståndare