Veckobrev Citykyrkan v23 2021

Tack till alla i Citykyrkan som gjorde Torpturnén möjlig! Du kan fortfarande skänka pengar till Torpinsamlingen, kolla gärna in vår missionär Linna Åbergs insamlingsbox som hon skapade när hon och kollegan Maria Finnvedsson gick 100.000 steg i tisdags, en vandring som blev 8 mil och 19,5 timmar lång, väl värt en peng!

Nattvardsgudstjänst på söndag: duka fram eget nattvardsbröd eller sitt med i kyrkan!

Den som är symptomfri och kan sitta still vid en anvisad plats samt hålla avstånd är välkommen att vara med i kyrksalen under sändningen av zoom-gudstjänsten nu på söndag och nästa söndag (alltså 13 och 20 juni). Du behöver inte anmäla dig. I nuläget kan vi alltså inte välkomna de barn som har spring i benen, men under stugmötena kommer det bli möjligt eftersom de i första hand kommer äga rum utomhus.

Söndag 13 juni på plats i kyrksalen eller via Zoom

10:30 Nattvardsgudstjänst, Eleonore Gustafsson predikar om pingstens judiska bakgrund

11:30 Församlingsmöte (när gudstjänsten är slut), beslut om ny pastor och föreståndare

Länken till sändningen via Zoom:

Meeting ID: 837 0484 0016

Passcode: 228417

Sommaren?

Det behövs fortfarande värdar till sommarens stugmöten, hör av dig till Eleonore Gustafsson om du kan vara värd.

Under midsommarveckan kommer det ske en digital Torpkonferens, då blir det möjligt att se de andra regionernas torpgudstjänster samt nyinspelat material.

Församlingshelg i augusti

Den 28-29/8 blir det församlingshelg på Östgötagården, hör av dig till Mirjam Fast om du vill bidra till innehållet.

Allt gott! /Eleonore Gustafsson, vikarierande pastor och föreståndare