Veckobrev Citykyrkan v22 2021

Just nu fungerar inte vår kalender på Google, för rätt information se hemsidan och veckobrevet.

Vad händer på söndag?

Nu är Torpturnén igång! Därför firar vi INTE gudstjänst via Zoom, istället deltar vi i den gemensamma gudstjänsten kl 11:00 på Youtube:

Det blir även samlingar för barnen via Zoom! Först en storsamling från Ryttargårdskyrkan, och sedan en lokal smågruppssamling. Det är viktigt att ni loggar ut när storsamlingen är klar eftersom vi i Citykyrkan valt att ha en lokal smågruppssamling istället för att ställa upp med ledare till grupper bestående av barn från olika församlingar.

Länk till storsamlingen kl 11:00 (Meeting ID: 916 0043 7610)

Länk till smågruppssamlingen ca 11:20 (Meeting ID: 837 0484 0016, Passcode: 228417)

Gudstjänst och församlingsmöte söndag 13 juni kl 10:30

Samlingarna sker via Zoom men med möjlighet att delta i kyrksalen om man håller sig till sin anvisade plats. I juni får man endast samlas inomhus om man sitter vid anvisade platser, det kommer alltså inte finnas möjlighet för barnen att leka i ett angränsade rum.

Stugmötena i juli och augusti kommer inte påverkas av dessa regler, mer om detta i ett senare veckobrev.

Vad händer mer under Torpturnén?

Under veckan äger flera insamlingsevent där man samlar in pengar till EFKs internationella arbete. Kolla gärna in det här motionsloppet samt den här stadsjakten.

Lördagen den 5 juni kl 14-18 blir det ett familjevänligt kyrkrally, läs mer här.

Ett ungdomsmöte äger rum i Citykyrkan lördagen den 5 juni kl 20:00 (på plats i kyrkan, ingen digital samling).

Allt gott! /Eleonore Gustafsson, vikarierande pastor och föreståndare