Veckobrev Citykyrkan v20 2021

Denna veckan har Eleonore semester och jag har fått uppdraget och äran att skriva veckobrevet.

Jag och flera med mig gläds över att personlig lockdown nått sitt slut här i Östergötland och att smittspridningen verkar ha minskat. Vi hoppas och ber att vi inte ska behöva vara med om fler bakslag. Försiktigt hoppas vi istället på att restriktionerna ska släppa undan för undan under sommaren. Vi får hjälpa varandra att hålla ut och vara tålmodiga.

På söndag är det Söndagsäventyrets sommarfest och terminsavslutning. De som har anmält sig till detta kommer att få mer information via mail. Ni som inte är med fysiskt kan ändå vara med och be för alla familjer i vår församling under gudstjänsttid på söndag. OBS: det är inte citycross på söndag.

Mathjälpen har två utdelningstillfällen kvar innan vi tar sommarlov. Var gärna med och skänk extra varor eller pengar så att vi kan fylla kassarna lite extra innan sommaren. Din gåva gör stor skillnad!

Nästa vecka firar vi gudstjänst som vanligt på Zoom kl 10.30 och Eleonor Gustavsson predikar. Det är också citycross kl. 12.00

Första veckan i juni är Östergötland värd för torpturnén. På lördagen 5/6 deltar vi i detta genom att ta del av ett kyrkrally för alla åldrar, se mer information i det bifogade dokumentet (pdfKyrkrally informationsbrev). På lördagskvällen kl 20.00 kommer det vara ungdomsmöte för citycross på plats i citykyrkan (detta är även citycross terminsavslutning). På söndagen 6/6 sänds en gudstjänst från Ryttargårdskyrkan. Förutom detta finns det fler roliga sakar man kan ta del av. Ta en titt på hemsidan, där hittar du mer information.

Gud välsigne er!
Mvh Mirjam Fast