Veckobrev Citykyrkan v19 2021

I veckan kom goda nyheter: den personliga lockdownen tar slut på måndag och en 1 juni kommer man förhoppningsvis kunna samlas större skaror än åtta personer. På söndag är sista anmälningsdagen till sommarfesten, se informationen nedan.

Den närmsta veckan kommer det börja dyka upp information Citykyrkans hemsida om Torpturnén som anländer till Östergötland vecka 22, håll utkik!

Samlingar på Zoom den 16 maj

10:00 Söndagsäventyret (båda grupperna samtidigt)

10:30 Gudstjänst – Eleonor Gustafsson predikan över temat ”Kristi himmelsfärd”

11:20 Kyrkkaffe

12:00 CityCross

Meeting ID: 868 7802 7918

Passcode: 606383

Sommarfest för alla åldrar söndagen den 23 maj – anmäl dig senast den 16/5!

Denna söndag är det inget CityCross eftersom vi har sommarfest för alla åldrar kl 10:30. Information om sommarfesten har gått ut i ett tidigare veckobrev:

Mathjälpen – en hälsning från Mirjam Fast

Mathjälpen har nu tre utdelningstillfällen kvar, sedan tar vi sommarlov. Dock blir behoven inte mindre under sommaren för de behövande familjerna. Därför tänkte vi dela ut en lite "matigare" kasse sista gången de får en inför sommaren. "Matigare" innebär att vi lägger i lite mer basvaror i kassar tex tvättmedel, diskmedel, tvål, tandkräm, ris osv. Som givare kan du bidra till att möjliggöra detta genom att skänka lite extra varor de närmsta veckorna eller genom att ge en extra slant via swish. Vi tänker att ett drägligt sommarlov är minst lika viktigt som en god jul och därför vill vi gärna underlätta så gott vi kan. Tack för dina gåvor under terminen, de har varit till stor glädje för många familjer!

Sommaren – stugmöten och läger

Vår förhoppning är att vi precis som förra sommaren skall kunna ha stugmöten varje söndag. Om du vill vara värd för en sådan samling får du gärna anmäla det till mig. De aktuella söndagarna är 11 juli, 18 juli, 25 juli, 1 augusti, 8 augusti. Om lagar och restriktioner gör det omöjligt att anordna stugmöten är vår reservplan att samlas till samlingar på Zoom utifrån samma modell som vi använt under vår Alpha-kurs under våren.

Det planeras för ett barnläger den 5-8 augusti och barnkörläger den 10-12 september på Östgötagården. Om du är intresserad av dessa läger behöver du höra av dig till <Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; senast den 24/5 så att vi kan gå vidare med lägerplaneringen.

Detta var allt för denna vecka! Nästa vecka har jag semester, så nästa veckobrev skrivs av Mirjam Fast!

Allt gott! /Eleonore Gustafsson, vikarierande pastor och föreståndare