Extra veckobrev Citykyrkan v18 2021

Hej!


Här kommer en hälsning från ledarna som planerat sommarfesten. Notera att man måste anmäla sig senast söndagen den 16 maj:

På Pingstdagen den 23:e maj kl. 10.30 är det dags för årets sommarfest! Det är som vanligt Söndagsäventyrets ledare som ansvarar för sommarfesten och vi tänker att det skulle vara gott att få ses utomhus om vädret tillåter. Hur många som kan ses tillsammans styrs naturligtvis av de restriktioner som råder utifrån smittläget. I dagsläget hoppas vi på att kunna ses i mindre grupper om åtta personer.  

Pingsten är den helige Andens högtid. En högtid där vi blir påminda om att Gud finns både mitt ibland oss och inom oss. På sommarfesten kommer vi att göra en resa med hjälp av olika bönestationer. Under resans gång kommer vi att få upptäcka mer om vem Anden är. Det blir bibelläsning, roliga aktiviteter, bön och möjlighet till sång. Ni bestämmer var ni ses, ni ordnar med eget fika och kan så klart även ta med boll, kubbspel, frisbee eller annat som ni vill göra i anslutning till sommarfesten. Vi ser gärna att ni tar bilder på er sommarfest och att ni skickar in dem till oss så att vi kan sammanställa dem i en sommarhälsning till församlingen. 

Du är varmt välkommen att vara med på sommarfesten oavsett ålder! Bönestationerna är utformade med tanke på barnfamiljer men de går även att ha som utgångspunkt för ett samtal mellan vuxna. 

Anmäl dig om du vill vara med senast den 16:e maj till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du kan anmäla dig själv, tillsammans med din familj, eller en hel grupp på upp till åtta personer. Ange hur många ni är och mejl och telefonnummer till en person i gruppen. Meddela om ni kan tänka er att ha fler personer i er grupp eller om det känns bäst att bara träffa de personer som du anmält. Meddela även om du behöver få materialet till sommarfesten på annat sätt än via mejl. Under vecka 20 skickar vi ut mer information om sommarfesten till er som anmält er.  

Välkomna! /Söndagsäventyrsledarna