Veckobrev Citykyrkan v18 2021

Som så många andra fick vi ändra våra planer när beskedet om personlig lockdown kom. Nu möts endast Mathjälpen i våra lokaler, alla andra träffar sker digitalt. Men vi hoppas kunna ses i mindre grupper den 23 maj då Söndagsäventyrets sommarfest är planerad. Och glöm inte att boka in lördagen den 5 juni då Torpturnén kommer anordna ett ”bilrally” mellan olika stationer i stan för barnfamiljer.

Sommaren – stugmöten och läger

Vår förhoppning är att vi precis som förra sommaren skall kunna ha stugmöten varje söndag. Om du vill vara värd för en sådan samling får du gärna anmäla det till mig. De aktuella söndagarna är 11 juli, 18 juli, 25 juli, 1 augusti, 8 augusti. Om lagar och restriktioner gör det omöjligt att anordna stugmöten är vår reservplan att samlas till samlingar på Zoom utifrån samma modell som vi använt under vår Alpha-kurs under våren.

Det planeras för ett barnläger den 5-8 augusti och barnkörläger den 10-12 september på Östgötagården. Se bifogade affischer. Om du är intresserad av dessa läger behöver du höra av dig till Annelie Larsson <Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; senast den 24/5 så att vi kan gå vidare med lägerplaneringen.

pdfBarnkörläger affisch

pdfSommarläger 2021 affisch

Ny lättläst bok om hopp!

EFKs missionsdirektorer Linalie Newman och Ingemar Forss skriver i sin nya bok personligt och öppenhjärtigt om sina erfarenheter av när livet varit tufft och Gud fått inge hopp mitt i vanliga vardagssituationer. Av varje såld bok går 40kr till EFKs mission. Du kan köpa den här:

Besök av Josef Bergdahl söndagen den 9 maj

I gudstjänsten den 9 maj (som sannolikt kommer ske via Zoom), gästas vi av Josef Bergdahl som i maj kommer ut med en bok om Johannesbreven. Han är nybliven pensionär och arbetade tidigare på Akademi för ledarskap och teologi i Örebro (det som tidigare hette Örebro Missionsskola).

10:00 Söndagsäventyret (båda grupperna samtidigt)

10:30 Gudstjänst

11:20 Kyrkkaffe

12:00 CityCross (förhoppningsvis, för mer info se CC-chatten)