Veckobrev Citykyrkan v12 2021

Idag har vi i medarbetarteamet gjort i ordning ett pysselpaket inför påsken till alla barn som är inskrivna i Söndagsäventyret. Håll utkik i brevlådan!

I dagens veckobrev finns ett förslag på egen andakt under påskhelgen ( pdfSkärtorsdag & långfredag andaktsförslag )  samt en ny beskrivning av den utlysta föreståndartjänsten. Nedan finner du församlingens program för de närmsta två veckorna. Notera anmälningsdatumet för skärtorsdagssamlingarna.

Söndag 28 mars – sista gången denna zoomlänk används

Vi har haft en och samma länk till zoom under januari-mars. I april kommer vi använda en ny länk. På söndag är det den judiska påsken vilket kommer uppmärksammas i predikan.

Barnen som går i Kompis och polare får gärna ta fram en frukt att äta, penna och A4-papper innan samlingen börjar.

10:00 Söndagsäventyret (båda grupperna samtidigt i olika grupprum)

10:30 Gudstjänst – Eleonore Gustafsson predikar

11:20 Kyrkkaffe

12:00 CityCross

Meeting ID: 840 8683 1088

Passcode: 606383

Anmäl dig till skärtorsdagens nattvardsfirande (helst senast 28 mars)!

Om du anmäler dig senast söndagen den 28 mars får du garanterat en plats. Varje firande har ett maxantal på 8 personer. Andakten tar 30 minuter (med 60 minuters vädring i varje lokal efter användning). Anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Ange i din anmälan vilken tid du helst vill komma och vilka andra tider som kan passa. Avanmäl dig om du får symptom.

15:00 Barnsamling med nattvard i kyrksalen

17:00 Nattvardsandakt i kyrksalen

(18:30-20:00 CityCross i församlingsvåningen)

18:30 Barnsamling med nattvard i kyrksalen

19:00 Nattvardsandakt eller barnsamling med nattvard på 3e våningen (beroende på vilka åldrar som anmäler sig – ingång från gården)

20:00 Nattvardsandakt i kyrksalen

21:00 Nattvardsandakt i församlingsvåningen

Långfredagen

Inga samlingar – se bifogat andaktsförslag

Påskdagsgudstjänst för alla åldrar kl 10:30 på Zoom – förbered bröd och vin!

Gudstjänsten kommer börja med att barnen får visa upp sitt påskaftonspyssel som finns i utskicket som kommer med Postnord. Först efter det kommer festen ta vid! Förbered gärna ett festligt fika! Eftersom Jesus åt med sina lärjungar efter uppståndelsen kommer vi fira nattvard, förbered er därför genom att duka fram bröd och vin (eller någon liknande).

Meeting ID: 868 7802 7918

Passcode: 606383

Glöm inte bort att ge ditt ekonomiska bidrag till församlingen!

Ange om din gåva gäller Mathjälpen, församlingskassan eller missionskassan. Du kan också skänka torrvaror till Mathjälpen genom att ställa en matkasse i kyrkan Församlingens swishnummer är: 1230413062. För andra sätt att ge, se vår hemsida!

Tack för din gåva och dina förböner!

Allt gott! /Eleonore Gustafsson, vikarierande pastor och föreståndare