Veckobrev Citykyrkan v11 2021

Snart är det påsk! Precis som alla andra församlingar i Sverige just nu väntar vi på nya besked om vad som kommer att gälla för gudstjänstliv framöver. Men utifrån hur läget såg ut idag på eftermiddagen den 18 mars så planerar vi för följande påskfiranden (mer detaljerade info kommer i nästa veckobrev):

• Skärtorsdagskvällen: korta nattvardsfiranden på löpande band i kyrksalen samt en samling för CityCross på ovanvåningen kl 18:30-20:00.
  • Långfredag: ingen samling, istället kommer ett andaktsmaterial finnas tillgängligt. Bland annat kommer ett pysselpaket skickas ut till alla barnfamiljer, ett paket som innehåller en uppgift för varje dag mellan skärtorsdag och långfredag.
  • Påskdagen: gudstjänst för alla åldrar på Zoom kl 10:30 (ingen CityCross).

På söndag är det församlingsmöte och Mattias Eveborn predikar!

Barnen i Amigos behöver innan Söndagsäventyret börjar ta fram en frukt som skall ätas under samlingen, papper, penna, sax samt en tärning.

Söndag 21 mars på Zoom:

10:00 Söndagsäventyret – (båda grupperna samtidigt i olika grupprum)

10:30 Gudstjänst – (den andra delen i predikoserien om påskberättelsen i GT)

11:20 Församlingsmöte

12:00 CityCross – (i ett grupprum om församlingsmötet inte är klart då, den som är ansvarig kommer se till att tonåringarna placeras i grupprummet när de loggar in)

Meeting ID: 840 8683 1088

Passcode: 606383

Nattvardsandakt i kyrksalen söndag 21 mars kl 17:00

Max 8 deltagare, anmäl dig till Eleonore Gustafsson på 0767-674194. Om det blir fullt sätter vi in en extrasamling. Alla åldrar är välkomna.

Samlingar söndagen den 28 mars på Zoom

10:00 Söndagsäventyret

10:30 Gudstjänst

11:20 Kyrkkaffe

12:00 CityCross

Tonårsbibelskola – högt söktryck!
Glöm inte att anmäla era tonåringar till tonårsbibelskola på Östgötagården 26/7-4/8. Trycket på anmälan är högt från hela landet, fram till 24 mars har tonåringarna från Östergötland förtur till platserna. Meddela Mirjam Fast i fall er tonåring anmäler sig: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Se mer info på:

Mathjälpen
Tack till alla som arbetar med mathjälpen på ett eller annat sätt, era insatser är ovärderliga! Fortfarande behövs mer varor och pengar. Så passa på och skänk en extra slant eller åk ner till kyrkan med en kasse när du veckohandlat. Tack för din gåva!

Men önskan om Guds frid! /Eleonore Gustafsson, vikarierande pastor och föreståndare