Veckobrev Citykyrkan v10 2021

Hej igen!

Här kommer en korrekt version av veckobrevet. Glömde pålysa att det är församlingsmöte istället för kyrkkaffe söndagen den 21 mars kl 11:20 via zoom, nu är det ändrat i programmet nedan.

/Eleonore Gustafsson, vikarierande pastor och föreståndare

Längst ned i veckobrevet finns programbladet för de två närmsta söndagarna (glöm inte duka fram bröd och vin på söndag). Men först två hälsningar från Mirjam Fast:

Mathjälpen

Till min (Mirjams) stora glädje har det skett flera förbättringar efter förra veckans krisbrev som skickades ut till alla de församlingar som samverkar kring Mathjälpen. Ryttargårdskyrkan har förbättrat sin kommunaktion till sina medlemmar (vilket är ett större projekt än för oss). Frälsningsarmén har bidragit med fler volontärer, och det har även tillkommit några volontärer från vår församling.

Det som nu behövs är varor. Vi har förståelse för att det är svårt att få till varor nu under rådande pandemi. Om du märker din gåva till församlingen med ”mathjälpen” så köper vi mat för din gåva och ställer i förrådet.

Ta gärna med mathjälpen i dina förböner. Det är fler än man kan tro som lever på marginalen. Din insats är viktigt. Hör av dig till mig om du vill hjälpa till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 070-8776593.

Tonårsbibelskola – högt söktryck!

Glöm inte att anmäla era tonåringar till tonårsbibelskola på Östgötagården 26/7-4/8. Trycket på anmälan är högt från hela landet, fram till 24 mars har tonåringarna från Östergötland förtur till platserna. Meddela även mig i fall er tonåring anmäler sig: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Se mer info på:

Söndag 14 mars: Nattvardsgudstjänst på Zoom och Öppen kyrka

På söndag firar vi en nattvardsgudstjänst via Zoom kl 10:30, då börjar även en ny predikoserie om påskberättelsen i GT, Eleonore Gustafsson predikar. Duka fram eget bröd och vin framför skärmen om du vill vara med i nattvardsmåltiden.

Istället för Söndagsäventyret och CityCross är det ”öppen kyrka” mellan kl 15-17. Under öppen kyrka finns det möjlighet att leka och be i kyrkan en stund vid några av de bönestationer vi ställt dit. Vi släpper in max 8 personer i taget. Vill du slippa risken att behöva vänta utanför tills det finns plats kan du boka en tid här:

Länken till zoomgudstjänsten kl 10:30:

Meeting ID: 840 8683 1088

Passcode: 606383

Söndag 21 mars: Gudstjänst och andra samlingar på Zoom

10:00 Söndagsäventyret (båda grupperna samtidigt i olika grupprum)

10:30 Gudstjänst, predikan Mattias Eveborn (del 2 i vår serie på påsken i GT)

11:20 Församlingsmöte
12:00 CityCross

Söndag 21 mars nattvardsandakt i kyrksalen kl 17:00

Max 8 deltagare, anmäl dig till Eleonore Gustafsson på 0767-674194. Om det blir fullt sätter vi in en extrasamling. Alla åldrar är välkomna.

Allt gott! /Eleonore Gustafsson, vikarierande pastor och föreståndare