Veckobrev Citykyrkan v6 2021

Hej!

Tack för alla insatser under söndagens årsmöte! För er om undrar så fungerar värmen i kyrkan igen. Det här händer framöver:

Samlingar på Zoom söndagen den 14 feb

På söndag startar vi en ny predikoserie om trons mogna utifrån Jakobs liv, på söndag predikar undertecknad (Eleonore Gustafsson).

10:00 Söndagsäventyret (båda grupperna samtidigt i olika grupprum)

10:30 Gudstjänst

11:20 Kyrkkaffe

12:00 City Cross

Logga gärna in 5-10 minuter innan

https://us02web.zoom.us/j/84086831088?pwd=Ky9sTzNyMnNQMDRUNzMwU2JDUnJTdz09

Meeting ID: 840 8683 1088

Passcode: 606383

Nattvardsandakt i kyrksalen söndagen den 14 feb

På söndag blir det två nattvardsandakter, kl 16 och 18, andakterna är 20 minuter långa. Anmäl dig till Eleonore Gustafsson: 0767-674194, avanmäl dig om du får symptom. Alla åldrar är välkomna, de barnvänliga bönestationerna från ”öppen kyrka” i söndags är kvar och går att dröja kvar vid efter andakten.

Nattvard på Zoom, vad tycker ni?

Skall vi fortsätta fira nattvard via Zoom eller skall vi bara göra det på eftermiddagarna i kyrksalen? Och om vi skall göra det via Zoom, hur skall vi i så fall göra? Ge ditt anonyma svar här:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7ceDNC4t1QaU-QdHOMXGRVoYbnmihKGZ1MMb2hez0IQO-FA/viewform?usp=sf_link

Samlingar utomhus?

I nuläget avvaktar vi med samlingar utomhus, men har du idéer får du gärna höra av dig!

Bibelläsningsplan under påskfastan

På onsdag den 17 februari börjar den 40 dagar långa fastan inför påsken. Vilket kommer uppmärksammas på EFKs sociala medier, där kommer det finnas en kalender med en andlig övning för varje dag.

En annan idé är att följa Mattias Eveborns korta klipp om Lukasevangeliet (då måste inte börja från början utan kan starta med det avsnitt som släpps den 17 feb, då kommer du vara framme vid uppståndelsen i slutet av fastan):

https://www.youtube.com/user/Mattiasi2d

En annan idé är att läsa igenom Markusevangeliet under fastan, en bibelläsningsplan som finns i följande folder som använts i flera EFK-församlingar:

https://docs.google.com/document/d/1r7a_7k_UABBf5Q1SGO13CVsjz7pjoSKEXW-erDdSVsM/edit?usp=sharing

Alpha

I tisdags startade vi en Alphakurs, utifrån de anmälningar som kom in blev det en unga vuxna kurs, så om du känner någon i den åldern som vill hänga på får du gärna tipsa den personen, det går fortfarande bra att haka på eftersom vi ännu inte tittat på den första föreläsningen.

Allt gott! /Eleonore Gustafsson, vikarierande pastor och föreståndare