Veckobrev Citykyrkan v5 2021

Årsmöte söndag 7/2 kl 10:30 på Zoom

På söndag möts vi till årsmöte. På grund av rådande pandemi ses vi på den digitala plattformen zoom. Länk till mötet finns här i mailet. Vi kommer inleda med en kortare gudtjänstdel där fokus är att fira nattvard (ni behöver dock inte förbereda eget bröd och vin, se vidare info om öppen kyrka nedan).

Några saker att tänka på inför årsmötet som gäller formalia och teknik:

• när mötet börjar kommer alla deltagare ombes att sätta på sin video, detta är för att vi ska kunna räkna antalet deltagare då en del av er sitter flera vid samma skärm. Sedan är det fritt att stänga av sin video igen.
  • när mötet börjar kommer alla deltagares mikrofoner tystas. Detta för att få bort alla störande ljud. Ska man prata så sätter man själv på sin mikrofon igen.
  • de flesta besluten kommer att ta genom så kallad tyst acklamation dvs. man förblir tyst om man håller med.
  • om man vill yttra sig får man begära ordet genom att skriva sitt namn i chatten. Ordförande kommer ge er ordet i tur och ordning.

Att vi måste genomföra vårt årsmöte på ett annorlunda sätt i år gör inte ditt deltagande mindre viktigt, tvärtom! Varmt välkommen!

Öppen kyrka på söndag den 7 feb kl 15-18

Istället för Söndagsäventyret och CityCross är det ”öppen kyrka” kl 15-18, dit kan du komma för att ta emot det bröd och vin som kommer välsignas under årsmötet samt be vid några av de kreativa och barnvänliga bönestationer vi kommer ställa fram på söndag. En nyutgiven och prisad barnbibel kommer också finnas tillgänglig för läsning samt ett kopierat häfte som man kan ta med sig hem med läsning, pyssel och samtalsfrågor. Boka din tid i bönerummet (om du bara skall hämta bröd och vin behöver du inte boka någon tid), man bokar tid här:

Inställd promenad – däremot nattvardsfirande i kyrksalen den 14 feb kl 16 & 18

Då vi hört oss för verkar intressent för en gemensam promenad vara lågt, men om det finns intresse för en gemensam barnaktivitet utomhus får du gärna höra av dig så kan vi planera för det, regeringen har ju gett nya direktiv när det kommer till barn- och ungdomsverksamhet. Vi fortsätter med att fira nattvardsandakter med föranmälan i kyrksalen. Anmäl dig genom att skicka ett SMS till Eleonore Gustafsson, tele 0767-674194. Avanmäl dig om du får symptom,

Mathjälpen

Nu har mathjälpen varit igång i fyra veckor. Rycktet om oss sprider sig och det kommer hela tiden fler och fler som önksar hjälp. Din insatts är nödvändig för att vi ska kunna fortsätta. Det kan vara i forma av att skänka varor, pengar via swish, förbön eller din tid som volontär. Önskar du mer info eller vill hjälpa till som volontär så hör av dig till Mirjam Fast. Tillsammans kan vi hjälpa fler!

Guds Frid till er alla!

Hälsningar Mirjam Fast och Eleonore Gustafsson