Kyrkrally 5 juni

Välkommen på kyrkrally 5 juni!

Som en del i Torp-turnén i Östergötland bjuds du och din familj in till Kyrkrally.
Ett smittsäkert sätt att festa till en lördag!

Hur funkar det då? Jo, i detta dokument nedan finns info om vilka kyrkor/platser som finns att besöka. Ni lägger själva upp er rutt och besöker alltså så få eller så många ställen som ni vill/hinner.

Att delta i rallyt kostar 50kr/bil, det betalas vid start och avgiften går till EFK´s Torpinsamling. Vill ni ha en goodiebag så behöver ni anmäla er till kontaktpersonen i den kyrka där ni tänkt starta så finns det förberett till er. Ange antal vuxna resp. barn i bilen vid anmälan och hör av er senast sön 30 maj. Vill ni delta utan goodiebag alt. bestämmer er på kort varsel så är ni ändå varmt välkomna!

Varje station beräknas ta ca 15 min men med reservation för att ni får vänta innan start, vi ber er nämligen att vänta i bilen tills ni får en signal om att det är er tur. Som ni förstår en följd av pandemin. Alla stationer välkomnar från kl.14.00, sista ankomsttid är 17.30.

På er första station får ni ett protokoll som sedan stämplas/signeras och där era poäng skrivs ner av de ansvariga på respektive plats. När ni gör er sista station så lämnar ni in lappen där. Resultaten sammanställs och vinnare kommer presenteras i Barnmötet på söndagen. Vinnaren, alltså den familj/bil med flest poäng får en dagshyra av en hoppborg (värde 2500kr) från Norrgår´ns Event. (Om flera har samma totalpoäng kommer det dras lott dem emellan).

För komplett information ladda ner denna pdf pdfKyrkrally informationsbrev