Torp 2021

Torp 2021 intro 900

Varje år brukar vår församling delta i en konferens på Torp utanför Örebro under midsommarveckan. En konferens som samlar flera tusen kristna från hela landet. I år kan vi inte komma till Torp, därför kommer Torp till oss. Under fem veckor turnerar Torpkonferens runt i olika regioner, och den sista veckan äger den rum hos oss i Östergötland: 31 maj till 6 juni.

Du kan läsa mer om temat här:

https://www.efk.se/torpkonferensen/torpturne-2021/tema.html

Veckan avslutas med en gemensam gudstjänst den 6 juni kl 11:00 för alla EFK-församlingar i Östergötland. En gudstjänst där Inga-Märtha Isacsson kommer att predika och som kommer livesändas via Evangeliska Frikyrkans kanal på Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=7WlL6jYPNYI

Mellan den 31 maj och 6 juni kommer följande äga rum som en del av Torpturnén:

 

Ge inte upp, ge hopp!

På Torkonferensen brukar det varje år genomföras ett motionslopp som brukar inbringa en stor summa till EFKs internationella arbete genom att man skaffar sponsorer som ger en summa för varje varv man springer. I år kommer det finnas en utmärkt slinga på 800 meter runt Ryttargårdskyrkan. Ge inte upp, ge hopp – var med och spring (eller cykla, gå, kravla?!) ett lopp!

Läs mer här:

https://www.ryttargardskyrkan.se/notis/ge-inte-upp-ge-hopp/

 

Stadsjakt


Välkommen att vara med på Stadsjakt i Linköping! Du får möjlighet att vara med och bidra till att barn i världen får det bättre samtidigt som du själv får en trevlig promenad i Linköping och chansen att vinna fina priser!

Läs mer här:

https://www.ryttargardskyrkan.se/stadsjakt/

 

Digitala seminarier:

 

Onsdag 2 juni kl 19:30-21:00 ”Omstart”

Arrangör: EFKs Sverigeprogram

Alla församlingar har under pandemin jobbat hårt med att ställa om, ompröva och göra saker annorlunda. Även om det verkar dröja lite till innan pandemin lättar vill vi den dagen vi får ses igen vara beredda i det stora arbetet som då börjar med omorientering och omstart i våra församlingar.

Här delar vi i rörelsen samma vånda och undran, osäkerhet och frågor och vi tror att det är en stor vinst att dela dessa frågor med varandra och upptäcka att vi hör ihop och gör den här resan tillsammans. Hur har vi som församlingar påverkats av pandemin vad har den gjort med oss? Hur kommer det bli när vi väl får börja samlas igen?

Mitt i all brottning ser vi samtidigt att Gud visat oss helt nya saker. Vi har nått människor vi annars kanske inte hade nått fram till. Han har öppnat nya dörrar och vägar för oss att nå ut. Han har visat sig vara trofasthet. Välkommen till ett seminarier om OMSTART.

Medverkande: Lisa Fredlund Ledarutvecklare EFK Växa, Pastor Östermalmskyrkan Kristianstad, Richard Hultmar pastor Korskyrkan Stockholm.

Här hittar du länken till det digitala mötet som sker via Teams:

https://www.efk.se/torpkonferensen/torpturne-2021/seminarier.html

 

Torsdag 3 juni kl 19:30-21:00 ”Sändande med Jesus som exempel”

Arrangör: EFKs internationella program

Gud är den som korsar gränser. Allra tydligast blir det när han i Jesus Kristus föds som människa och delar våra villkor. När vi sänds på missionsuppdrag, är det möjligt för oss att följa hans exempel?

Medverkande: Peter Tarantal, Sydafrika, internationell ledare inom OM och Maria Karlsson lärare på ALT till annan webbplats i Örebro. Och ledare från EFKs internationella program.

Här hittar du länken till det digitala mötet som sker via Teams:

https://www.efk.se/torpkonferensen/torpturne-2021/seminarier.html

 

Aktiviteter för barn:

 

Kyrkrally lördagen en 5 juni kl 14-18

Ta med familjen på en tur till några av kyrkor runt om i Östergötlan, ta del av de blandade aktiviteterna och samla stämplar. Se även artikel om kyrkrally eller ladda ner komplett informtion pdfKyrkrally informationsbrev

 

Aktiviteter för ungdomar lördagen 5 juni kl 20:00:

Ungdomsmöte och citycross terminsavslutning.