Veckobrev Citykyrkan v1 2021

Ett nytt år har tagit sin början och i veckan firade vi trettondagen. För de allra flesta av oss blir firandet av högtiderna inte det vanliga. Under november och december började vi fira gudtjänst på Zoom och det kommer vi fortsätta med en tid till. Hur länge vet vi inte men vi är reda att ställa om så fort restriktionerna blir mildare. Medan vi väntar kommer vi erbjuda ett par nyheter så håll utkik i veckobreven och på hemsidan framöver så ni inte missar detta.

På söndag är det missionsgudstjänst och vi får besök av Ferro och Anne-Marie Mehmehdovich i gudstjänsten som kommer berätta om sitt arbete och Ferro kommer predika. Länken till zoom hittar ni längst ner. Predikan kommer inte läggas ut offfentligt på you-tube, men kan du inte vara med på zoom kan du maila och få en direktlänk till predikan. Varmt välkomna!

SöndagsÄventyret och CityCross drar igång igen söndagen efter, den 17/1, mer info kommer i nästa veckobrev.

På tisdag nästa vecka börjar vi utdelningen av matkassar genom mathjälpen. Vi är i stort behov av fler volontärer, inte bara till utdelningen utan också till t.ex inhandling av varor. Om ni har frågor så hör av er till mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller sms/ring 070-8776593 (detta nummer får inte lämnas ut till behövande, mathjälpen har ett speciellt nummer för dem) Hjälp oss gärna att sprida informationen utanför vår församling.

I ordspråksboken 14:18 står det "Med mod uthärdar man sjuk­dom, men miss­mod, vem uthärdar det?" Låt oss hjälpa varandra att inte tappa modet. Ge inte upp, Ge hopp!

Guds frid åt er alla! Mvh Mirjam Fast

webmaster city is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Gudstjänst
Time: Jan 10, 2021 10:30 AM