Veckobrev Citykyrkan v.50 2020

Nu är gudstjänstplaneringen för början av 2021 klar – mer om det i nästa veckobrev! Årsmötet blir den 7 februari – hör gärna av dig till valberedningen (Anders Enroth och Per-Anders Jacobsson) och du inte längre vill stå kvar i den uppgift som du valdes till vid förra årsmötet.

Gudstjänster under december

Sön 13 dec kl 10:30 Julfest på Zoom (och terminsavslutning för Söndagsäventyret)

Sön 20 dec kl 10:30 Gudstjänst på Zoom

Sön 27 dec kl 10:30 Julbön på Zoom

Eftersom snubekanal: . tm du val- berättar Gustafsson, vikarierande pastor och föreståndare i Citykyrkanoutubekanal: . tm du val

Ibland läggs även predikningarna ut på Youtube:

Länk till Zoom
Det är samma länk till alla decembergudstjänster (länken finns även i kalendern på hemsidan):

Koderna behöver du endast i fall du inte vill använda länken utan vill logga in med hjälp av appen:

Meeting ID: 831 5489 1825
Passcode: Jesus

Julfesten den 13 december kl 10:30 – en hälsning från planeringsgruppen

På söndag är det församlingens julfest och söndagsäventyrets avslutning. Som ni redan vet så kommer det bli lite annorlunda i år, som med så mycket annat. Vi möts via Zoom, man väljer själv om man vill ha sin kamera på eller avstängd, och hur mycket man vill delta. Det är helt okej att bara sitta med och lyssna. Om ni vill skapa så stor julstämning som möjligt kan ni förbereda följande:

• ett ljus och tändare/tändstickor
  • valfria luciakläder
  • papper och penna
  • lussefika
  • de sångtexter som finns angivna i veckobrevet

Trots omständigheterna så tror vi att det kommer bli en mycket trevlig träff och vi hoppas att alla kan vara med och delta, hör gärna av dig till någon annan församlingsmedlem eller anställd om du har problem att koppla upp dig på zoom så kan vi kanske hjälpa dig.

De sånger vi kommer sjunga är:

1. Nu tändas tusen juleljus (Nr 116 i alla psalmböcker)
  2. En luciasång med följande text:

Här kommer en liten lucia.

Det lyser så grant där hon går.

Vad är det för budskap hon bär på?

Vad är det för hälsning vi får?

Att ljuset kan bäras av alla!

Att mörkret får vika till sist!

Det ljus, som lucia bär med sig,

berättar om Jesus Krist.

1. Ett litet barn av Davids hus (Psalmer & sånger 485)
  2. Vi tänder ett ljus, sen tänder vi två