Veckobrev Citykyrkan v.46 2020

Mathjälpen – det behöver fyllas på!

Nu gapar flera av hyllorna tomma! Vi är i behov av basvaror: olja, krossade tomater, pasta och blöjor. Hör av dig till Mirjam Fast i fall du saknar nyckel till kyrkan och behöver hjälp att ställa in din gåva i förrådet.

Glöm inte att skiva upp er som månadsgivare om ni känner att ni vill bidra regelbundet:

 

https://drive.google.com/file/d/12tjrrPk1maU4Wu8hSQQlgGjIRq2aViFz/view?usp=sharing

 

Zoom – hur gick det?
I söndags blev det inte riktigt som vi tänkt oss… planen var att lägga ut delar av gudstjänsten på Yotube, men av lite olika anledningar lyckades vi inte med det. Låt oss vara barmhärtiga mot varandra och gemensamt pröva oss fram!

Gudstjänsten den 15 november kl 10:30 via Zoom

På söndag hoppas vi att det går bättre! Precis som förra gången kommer vi börja med en stund för barnen. Därefter blir det sång och en förinspelad predikan som även kommer finnas tillgänglig via Youtube, sedan tar församlingsmötet vid. Du deltar i mötet genom att trycka på länken, den här gången kommer man inte kunna ringa in, bara gå in via webben:

https://us02web.zoom.us/j/86523977252?pwd=UEs4MUlBYi9MNDdEQ3dhSUVCc29rZz09

Meeting ID: 865 2397 7252

Passcode: 123824

Problem med ljudet?

Förra gången hade några problem med ljudet. Ladda gärna programvaran, den är gratis, då blir det enklare. Du måste ge Zoom tillgång till din högtalare (”speaker”), det sker antingen vid start i fall du får en sådan fråga (”Join With Computor Audio”) eller i efterhand via den meny som dyker upp om man trycker på pilen bredvid mikrofonen längst ned i det vänstra hörnet.

Logga gärna in i god tid innan kl 10:30, då hinner du ringa någon i fall du inte får det att fungera vid start. 

Söndagsäventyret – vad händer efter att barnstunden tagit slut?

Våra äventyrsledare har förberett en samling som ni kan ha tillsammans med era barn:

https://drive.google.com/file/d/16eAYC3r8kW6BA_PGIpA3k21xORthUSgN/view?usp=sharing

I övrigt hänvisar vi till andra församlingars förinspelade barnsamlingar, till exempel Ryttargårdskyrkan (observera att alla klipp har samma inledning och avslutning, det är bara mittendelen som varierar utifrån intresse):

https://barnkyrkan.ryttargarden.se

Hur blir det framöver?

Tacolov den 20 november är inställt. Gudstjänsten den 22 november kommer ske digitalt i någon form eftersom en av de medverkande bor i Örebro, en region som har skärpta restriktioner fram till den 24 november. Det blir alltså ingen samling i kyrkans lokaler den 22 november utan endast via webben.

Glöm inte att jag som pastor finns tillgänglig för samtal i fall du är i behov av det, ring eller maila i så fall!

 

/Eleonore Gustafsson, vikarierande föreståndare och pastor