Veckobrev Citykyrkan v.43 2020

Idag gick det att läsa följande på Folkhälsomyndighetens hemsida:

”Folkhälsomyndigheten har beslutat att ta bort rekommendationen om att personer som är 70 år och äldre bör undvika kontakter med andra. Orsaken är bland annat att vissa grupper drabbats av sämre psykisk hälsa. Förändringen gör att det nu blir särskilt viktigt att alla tar sitt ansvar och följer de allmänna råden för att förhindra spridning av covid-19.”

Låt oss fortsätta att värna om varandras psykiska, fysiska och andliga hälsa! Håll dig hemma om du har symptom, se till att hålla avstånd då vi samlas i kyrkan, och ring dem som inte har möjlighet att ta sig till kyrkan.

Den nya 300-gränsen innebär inga nya förändringar för oss eftersom vi inte får in fler än 50 stolar om vi skall hålla de avstånd som krävs för att kunna vara fler än 50.

Söndagsäventyret

På söndag den 25/10 samt den 1/11 är det inget Söndagsäventyr i vanlig ordning, istället blir det pyssel under föräldraransvar. Det betyder att det finns pyssel framlagt men att det inte finns några ledare. Som barnfamilj kan man välja mellan att sitta med i kyrksalen (om man kan hålla avstånd) eller se på liveströmningen via Youtube i cafédelen tills man känner att det är läge att börja pyssla.

Med önskan om en välsignad helg! /Eleonore Gustafsson, vikarierande föreståndare