Veckobrev Citykyrkan v.41 2020

I söndags var vi åter samlade i Citykyrkans lokaler, men på ett lite annorlunda sätt. Och på söndag kommer vi göra på samma sätt:

Barn och medföljande vuxna samlas i cafédelen på andra våningen och resten i kyrksalen. I cafédelen visas livesändningen från Youtube via projektor. Och då Söndagsäventyret börjar kan man som medföljande vuxen välja om man vill sitta kvar och se livesändningen eller gå ner till kyrksalen och delta där (om det finns plats, kyrksalen är omöblerad så att det skall gå att hålla ett avstånd på minst 1 meter).

TacoLov I höst kommer vi testa en ny grej: två fredagkvällar med tacos och lovsång. Det börjar kl 17:30 med att vi delar upp oss i två grupper, en grupp som lagar mat och en som övar lovsång, sedan äter vi tillsammans kl18:30 för att sedan ha en bön- och lovsångsstund kl 19:15. Hör av dig till Annelie Larsson eller Helena Renhorn om du har några frågor. Alla är välkomna, oavsett ålder, men man måste anmäla sig genom att skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

16 oktober (sista anmälan 13 oktober)

20 november (sista anmälan 17 november)

Med önskan om en välsignad helg! /Eleonore Gustafsson, vikarierande föreståndare och pastor