Veckobrev Citykyrkan v.37 2020

Jag som kommer författa dessa veckobrev framöver heter Eleonore Gustafsson. Förra veckan började jag arbeta som vikarierande pastor och föreståndare på 50% och den här veckan började även Mirjam Fast sin tjänst som församlingspedagog på 50%. Tillsammans med Annelie Larsson utgör vi just nu församlingens medarbetarteam eftersom Josefin Samuelsson är tjänstledig.

Nu i helgen är det en församlingsdag på lördag (anmälningstiden har gått ut), där vi möts för samtal om församlingens framtid och vision. På söndag firas det ingen vanlig gudstjänst, istället kommer det på söndag publiceras en förinspelad andakt på Citykyrkans youtubekanal.

Mirjam och Annelie behöver inga presentationer, de är kända av församlingen sedan länge, jag däremot är ny i Citykyrkan. Jag flyttade till Linköping 2009 för att börja arbeta som pastor i Ryttargårdskyrkan. De senaste fem åren har jag lett ett församlingsplanteringsteam i Berga på volontärbasis samtidigt som jag försörjt mig som frilansande predikant, bibellärare och skribent. Något som jag kommer fortsätta med under hösten utöver min halvtid i Citykyrkan.

Hör gärna av dig om det finns något som jag kan vara behjälplig med, mina kontaktuppgifter finns på hemsidan!

Allt gott! /Eleonore Gustafsson