Lite information v.35

Här kommer lite information om kommande händelser i församlingen.

Nu på söndag kl.10:30 är det avskedsgudstjänst för och med Mattias. Den hålls i Baptistkyrkan. Förhoppningsvis blir vi många men i Coronatider måste vi ändå sätta en gräns på 50 personer. Eftersom det inte är anmälan, så håller vi på att se över en sk. backup-plan med även platser i vår kyrka.

Vi vill också påminna er om Gemenskapsdagen på Östgötagården den 12 september. Den kommer att börja kl.10:00 med fika och hålla på fram till kvällen. Det blir samlingar för olika åldrar. Ta med egen lunch och förmiddagsfika. Kvällen avslutas på sedvanligt sätt med lägerbål och hamburgare. Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 6:e september.

Gemenskapsdagens höjdpunkt blir dopförrättning kl 15:00 vid badplatsen! Funderar du på om du också vill döpas? Ring och prata med Josefin Samuelsson på telefon 073-977 93 28 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Slutligen:

• Nytt programblad publiceras inom kort
  • För er som anmält er, glöm inte avskedspicknicken för Mattias på lördag
  • Alla som är nyfikna på att få veta mer om mathjälpen är välkomna till informationsträff . Den hålls i Citykyrkan tisdagen den 1 september kl.18:00. (se tidigare utskick)

Mvh Församlingsledningen, gm. Lasse