Sommarkul i Ryd 14-16 augusti

I år behövs Sommarkul i Ryd mer än någonsin!

På grund av Covid-19 behövs roliga aktiviteter och vuxennärvaro i våra bostadsområden i Linköping mer än tidigare. Färre ungdomar har sommarjobb och fler väntas vara hemma under sommarlovet. Många oroar sig därför för ökad oro i våra socioekonomiskt utsatta områden i Linköping. Frikyrkorna i Linköping vill göra sin del i att skapa en minnesfylld och meningsfull sommar för Linköpings barn och ungdomar.

Därför kommer vi i år igen köra Sommarkul med hoppborg, tipspromenad, popcorn, bokbord mm. Vi tänker att detta får ersätta barnmötena pga Covid-19, men hoppas att det ändå kan få vara ett bra alternativ i dessa tider. Dessa kommer att ske fre-sön v.33 dvs. den 14, 15 & 16 augusti. Vi samlas kl 17.15 dessa dagar, och kör Sommarkulaktiviteterna mellan 18.00-20.00. 

Vill du vara med och bidra till en rolig och meningsfull fritid för barn och ungdomar, hör av dig till Lasse Mattsson (0734-182018) du vill vara med och hjälpa till!

Likaså firar Ryds Hemkyrka enkla gudstjänster varje måndag hela sommaren kl 17:30. Flera måndagar planerar de även ha roliga och somriga aktiviteter vid aktivitetsparken i Ryd måndagar t.ex. hoppborg eller popcornmaskin. Dessa är också anpassade efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Hör av dig till Johannes Stenberg (0704-901181) om du vill vara med eller kom till aktivitetsparken i Ryd på måndagar. 

Varmt välkommen!

/Lasse