Veckobrev Citykyrkan v.24 2020

På söndag möts vi till gudstjänst kl 10:30, strömmad över Internet. Jag kommer att predika över om ”Hur ska vi vara kyrka?” Det är del två en av tre i en serie på temat församlingen.

På söndag kväll, 18.00, håller vi församlingsmöte över Webbkonferens. Det blir sannolikt en del beslut om anställningar till hösten. Det kommer mer information om detta. Om allt går i lås kommer vi använda en lösning som gör att man kan vara med bild och ljud via webbläsare eller via ljud genom att ringa in.

Nästa vecka, inklusive söndagen får ni gärna ta del av sändningarna från Torp. Det blir ju ingen vanlig konferens men en hel del sändningar kommer att göras med bra innehåll.

Under en stor del av sommaren kommer vi sannolikt ha en gäst boende i Citykyrkan. Det är en missionär som pga Covid-19 varken kan vara kvar i sitt arbete eller bo hos sina föräldrar.

I augusti hoppas vi att kunna fira gudstjänster med fysiska möten som också strömmas. Vi behöver därför en kamera. De som hitintills använts har varit privata. Vi behöver en hyfsat modern kamera med bra upplösning och hdmi-ut. Kanske har någon en sådan kamera som man vill skänka till kyrkan. Hör i så fall av dig inom kort.

/Mattias  Eveborn

Pastor i Citykyrkan

Be gärna för:

Bästa lösningen när det gäller anställda i församlingen till hösten.