Veckobrev Citykyrkan v.23 2020

På söndag inleder jag en kort predikoserie om församlingen. När det är lite knepigt att leva församlingsliv som vanligt kan det vara bra att påminna oss om vad det innebär att leva församlingsliv. Det blir också en belysning av Efesierbrevet. Läs gärna brevet för dig själv under dessa veckor.

Nästkommande söndag 14/7 håller vi församlingsmöte. Det sker som en webb-konferens och vi kommer att sända ut en länk och instruktioner som gör det möjligt för alla att delta. Vi hoppas att kunna använda en teknik som gör det möjligt för att till och med kunna vara med genom att ringa in på vanlig telefon. Mer information kommer senare.

På onsdag håller vi den sista mat-hjälpen för terminen. Då får ca 20 familjer en matkasse. Ni får gärna fortsätta att fylla på med varor i kyrkan så att vi är väl rustade när vi kör igång igen till sommaren.

Ta gärna vara på sommarens picknick-möten från 5/7-2/8. Till den 19/7 har vi dock ännu ingen värd – du får gärna anmäla ditt intresse.

/Mattias Eveborn

Be gärna för:

Rekryteringen av anställda till församlingen