Veckobrev Citykyrkan v. 10 2020

Ikväll är det Bibelkväll i Citykyrkan kl 18:30. Vi kommer bland annat ta upp vilka speciella hänsyn vi behöver göra när vi läser och tolkar evangelierna. Kan texten betyda något annat för oss än vad det gjorde för de första läsarna?

På söndag är det gudstjänst i Baptistkyrkan kl 11.00 (bön 10:30). Jag kommer att predika. I skrivande stund har jag lite svårt att bestämma vilken av denna veckas alla spännande texter vi ska djupdyka ifrån vår gemensamma läsning av Lukasevangliet. Ni finner allt material för daglig läsning och från Bibelkvällarna under ”aktuellt” på vår hemsida.

I söndags var det en stor glädje att Davis och Elis lät sig döpas. Nytt tillfälle för dop har vi 22/3. Hör av dig om också du vill bli döpt. Denna söndag är det också gudstjänst för alla åldrar med tema mission.

15/3 har vi församlingsmöte. Då fortsätter vi samtalet om församlingens framtid. För att många röster ska komma till tals och att vi ska få ett fruktbart samtal har vi gjort en enkät som rör församlingens framtid. Vi ser mycket gärna att alla medlemmar fyller i enkäten. Tycker du att det är svårt att finna svar på frågorna är det helt ok att också skriva det i ditt svar. Du finner enkäten här:

För övrigt kan jag meddela att vi håller vår städvecka vecka 13. Mer info om det kommer.

/Mattias Eveborn

Be gärna för:

Att Anden får tala till oss när vi läser vår Bibel.